C.A. Schuffelen en J.A.J. Gommeren

Spoorstraat a 1
7271CA, Borculo
0545481266

Over C.A. Schuffelen en J.A.J. Gommeren

Welkom op de praktijk informatie pagina van C.A. Schuffelen en J.A.J. Gommeren, C.A. Schuffelen en J.A.J. Gommeren is een huisarts gevestigd in Borculo. Op deze praktijk informatie pagina van praktijkindebuurt.nl vindt u informatie over deze praktijk, de bereikbaarheid en contact informatie. Ook kunt u moeiteloos uw route plannen naar deze huisarts aan de Spoorstraat a 1 in Borculo, via het onderstaande formulier. De praktijk is tevens telefonisch bereikbaar via 0545 481266.

Route naar C.A. Schuffelen en J.A.J. Gommeren

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Schrijf u in voor de nieuwsflits!