H.B. Burggraaff verloskundige huisarts verloskundige

Waarschapsstraat a 1
1382EG, Weesp
0294412633


Onjuiste gegevens?

Over H.B. Burggraaff verloskundige huisarts

De verloskundige huisartspraktijk is sinds 1995 naar de Waarschapsstraat 1a (praktijkingang Papelaan) in Weesp verplaatst. In deze praktijk zijn artsen werkzaam met veel kennis en ervaring op het gebied van de gezondheid van jonge gezinnen (zoals onvruchtbaarheid, vrouwenziekten, zwangerschap, bevalling kraambed, borstvoeding, kinderziekten, opvoedingsvragen, consultatiebureau en veel meer). Wel zo handig! Deze verloskundige huisartspraktijk heeft extra aanbod in vergelijking met gebruikelijke huisartspraktijken: Echoscopie, verloskundige activiteiten, e.h.b.o., huidziekten en oogheelkunde.

De visie van de praktijk is gebaseerd op verantwoordelijkheid en zeggenschap. De dokter en de patiënt zijn beiden verantwoordelijk voor de gezondheid van de patiënt en voor de verstandige keuzes die in de spreekkamer gemaakt worden. De patiënt heeft zeggenschap over zijn/haar eigen inbreng en over zijn/haar eigen lichaam en geest. De dokter heeft zeggenschap over zijn/haar eigen professionele inbreng als arts en over zijn/haar kennis en vaardigheden. Wij hebben daarbij een optimistische kijk. Wij kijken niet in de eerste plaats naar belemmeringen en beperkingen. Wij kijken naar mogelijkheden en kansen. Als verloskundige huisarts werkt de huisarts vergelijkbaar met een verloskundige. Zwangerschapscontroles inclusief echoscopie, begeleiden van de bevalling, huisbezoek aan moeder en kind in het kraambed enzovoort. Wij hebben plezier in dit werk!

Welkom op de praktijk informatie pagina van H.B. Burggraaff verloskundige huisarts, H.B. Burggraaff verloskundige huisarts is als verloskundig actieve huisarts gevestigd in Weesp. Op deze praktijk informatie pagina van praktijkindebuurt.nl vindt u informatie over deze praktijk, de bereikbaarheid en contact informatie. Ook kunt u moeiteloos uw route plannen naar deze verloskundige huisarts aan de Waarschapsstraat a 1 in Weesp, via het onderstaande formulier. De praktijk is 24/7 bereikbaar via h.b.burggraaff@gmail.com en is tevens telefonisch bereikbaar via 0294 412633. Deze huisarts bevalt goed!

Route naar H.B. Burggraaff verloskundige huisarts

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Ervaringen met H.B. Burggraaff verloskundige huisarts

9.1

,

Verrassende veelzijdig. Niet allen mijn kind, ook ikzelf werd tegelijk bekeken toen het nodig was.
Lees meer

Stel een vraag aan H.B. Burggraaff verloskundige huisarts

Captcha

1 ervaring
H.B. Burggraaff verloskundige huisarts

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Ervaring van Ulusseya met H.B. Burggraaff verloskundige huisarts

Op 30 november 2017 schreef Ulusseya de volgende ervaring:

Verrassende veelzijdig. Niet allen mijn kind, ook ikzelf werd tegelijk bekeken toen het nodig was.

Gemiddelde: 9.1
Wachttijd: 8.0
Accomodatie: 8.5
Behandeling: 10.0
Omgang zorgverlener: 9.0
Informatievoorziening 10.0

Schrijf u in voor de nieuwsflits!