Paper Soul vaktherapeut

Daalakkersweg 2-28
5641JA, Eindhoven
0648962083


Onjuiste gegevens?

Over Paper Soul

Paper Soul staat voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen deze praktijk worden zowel vaktherapie beeldend, sensorische integratie, begeleiding en coaching aangeboden.

Vanuit de verbinding mensen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, is het mooiste wat er is. Samen onderzoeken, de grenzen aftasten en nieuwe wegen bouwen. Ontdekken waar iemand energie van krijgt om zo de ander in zijn kracht te zetten en ondersteunen waar nodig. Binnen deze persoonsgerichte visie leggen we de nadruk op het verstevigen van de autonomie. We zijn ervan overtuigd dat dit begint met het afstemmen op de persoon die je voor je hebt en erkennen dat hij of zij er mag zijn. Werken vanuit de verbinding is de kern van de grondhouding. De basis is mensgericht, laagdrempelig en authenticiteit.

Paper Soul heeft een praktijk op Sectie C te Eindhoven. Hier kan u gebruik maken van gratis parkeergelegenheid. Als u met het openbaarvervoer reist kan u gebruik maken van de bushalte, voor de deur. Als deze locatie niet de voorkeur heeft, kijk we graag mee wat de mogelijkheden zijn om op locatie te werken. Tot slot hebben we fkexibele openingstijden.

Route naar Paper Soul

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Paper Soul

Captcha

Specialisaties

Wij beschikken over de volgende specialisaties:

Beeldende Therapie

Openingstijden

  • Maandag08:30 uur - 18:00 uur
  • DinsdagGesloten
  • WoensdagGesloten
  • Donderdag13:00 uur - 19:00 uur
  • Vrijdag08:30 uur - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!