Hanne Ihlen. Praktijk voor Therapie en Begeleiding vaktherapeut

Nijverheidsweg 3a
4854MT, Bavel, gem. Breda
0620485849


Onjuiste gegevens?

Over Hanne Ihlen. Praktijk voor Therapie en Begeleiding

Hanne Ihlen. Praktijk voor Therapie en Begeleiding biedt therapie aan kinderen vanaf 8 jaar, jeugdigen en volwassenen. Ik werk met zowel individuen als groepen.   Ik kan je helpen bij de volgende klachten: angst, paniek, somberheid, depressie, onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, vergroten van het lichaamsbesef, eigen gevoelens (her)kennen, assertiviteit, grenzen aangeven, problemen met identiteit, hulp na seksueel misbruik, traumatische ervaringen verwerken, lichamelijke klachten zonder (duidelijke) oorzaak en overige persoonlijke problemen Als ervaren en senior geregistreerd dramatherapeut, junior schematherapeut en Act therapeut in Breda help ik je graag met de bovenstaande hulpvragen. Maar ook als jouw klacht hierboven niet genoemd staat kun je natuurlijk contact met mij opnemen. Dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen. Ik ben aangesloten bij Stichting 1 NP, waardoor de therapie wordt vergoed door de basis- en specialistische GGZ. Daarnaast kan de therapie ook vergoed worden via de aanvullende verzekering, WMO of gemeente Breda.

Het werken met mensen en drama/ creatieve middelen vind ik een prachtige combinatie en doe ik met veel passie. In de therapie werken we met ervaringsgerichte werkvormen waarbij het doen en ervaren centraal staan. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf en jouw gevoelswereld. In de therapie begeleid en ondersteun ik jou graag zodat je meer inzicht krijgt in je eigen gedrag, wensen, patronen, kwaliteiten, valkuilen, emoties, lichaam en lichaamssignalen.

Hanne Ihlen. Praktijk voor Therapie en Begeleiding ligt aan Nijverheidsweg 3a te Bavel, gemeente Breda. De praktijk is goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer, lopend of op de fiets. De praktijk ligt op loopafstand van de bushalte en je kunt je auto gratis parkeren voor de deur.

Route naar Hanne Ihlen. Praktijk voor Therapie en Begeleiding

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Hanne Ihlen. Praktijk voor Therapie en Begeleiding

Captcha

Specialisaties

Wij beschikken over de volgende specialisaties:

Dramatherapie
Schematherapie

Team

Hanne Ihlen

foto Hanne Ihlen Werkzaam in: Bavel, gem. Breda Beroepsgroep: Senior Vaktherapeut Drama BIG registratie: Onbekend

In 2005 behaalde ik mijn bachelor en master diploma in dramatherapie aan de universiteit in London. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de gezondheidszorg met diverse doelgroepen en in verschillende functies. Als maatschappelijk werkster, gezinsvoogd en therapeute heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met uiteenlopende problematiek. Sinds ruim 8 jaar werk ik in mijn eigen praktijk in Breda. Ik hoor vaak terug van cliënten dat ik doelgericht en praktisch werk, dat ik een veilige en prettige sfeer weet te creëren en dat ik een vertrouwen uitstraal in hun eigen kunnen. Geduldig, professioneel, enthousiasme, ervaren, goed kunnen luisteren, creativiteit, respect en rust uitstralen zijn ook kwaliteiten die cliënten aan mij teruggeven.

Social Media

Openingstijden

  • Maandag09:00 uur - 17:00 uur
  • Dinsdag09:00 uur - 17:00 uur
  • Woensdag09:00 uur - 17:00 uur
  • Donderdag09:00 uur - 17:00 uur
  • VrijdagGesloten
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!