Van Steendelaar Tandartsen tandarts

Joost van den Vondellaan
3705JB, Zeist
0306940053


Onjuiste gegevens?

Over Van Steendelaar Tandartsen

Bij Van Steendelaar Tandartsen in Zeist vallen 2 zaken op. Ten eerste zit u altijd en uitsluitend bij uw eigen tandarts in de stoel. En ten tweede doet uw tandarts niet aan taakdelegatie. Dit houdt in dat uw tandarts geen gebitscontroles of delen van uw behandeling uitbesteedt aan andere medewerkers. Dit geldt natuurlijk niet voor de zorg van uw tandvlees. Want daar zijn onze mondhygiënistes en preventie-assistentes prima in gespecialiseerd. En zo doet iedereen bij Van Steendelaar Tandartsen waar hij goed in is!

Wij prijzen ons gelukkig bij de gedachte dat u zich waarschijnlijk in iedere moderne tandartspraktijk tegenwoordig wel gelukkig zal voelen. Alle teams in de mondzorgpraktijken doen daar danook elke dag weer hun uiterste best voor. Bij onze kliniek is dat niet anders. Maar op één belangrijk punt wijken wij toch steeds meer af. Het is nl. steeds gebruikelijker dat de tandarts delen van de behandeling overlaat aan lager-bevoegden. De tandarts wordt daarmee meer ‘manager’ en meerdere medewerkers zijn betrokken bij uw behandeling. Deze ontwikkeling is een trend die algemeen is erkend en zeker ook is toegestaan. Maar toch heeft ons team ervoor gekozen niet mee te doen aan deze ontwikkeling. Onze tandartsteam heeft gekozen voor de één-op-één relatie tussen u en de tandarts. U treft daarom bij uw bezoek niet alleen altijd uw eigen tandarts en assistente aan, maar er worden dus ook geen delen van uw behandeling verricht door andere medewerkers dan de tandarts. Ons team meent dat de één-op-één relatie de vertrouwensband met u zeer ten goede komt en ziet bovendien niet direct de noodzaak in van het zgn. taakdelegeren. Velen van u geven steeds weer aan dat juist die zekerheid één en dezelfde tandarts te hebben, er nu nèt voor zorgt dat men minder bang is. En is daarom vaak reden om, ondanks afstanden ed., toch lange jaren trouw te blijven aan ‘hun’ tandarts. Wij stellen dat natuurlijk op prijs en hebben dit tè vaak gehoord om dit niet te respecteren of van af te wijken. Dit betekent dus dat u in onze praktijk uitsluitend een behandelrelatie heeft met één tandarts, uw eigen tandarts. Dat geldt natuurlijk niet voor het preventieve onderhoud van uw tandvlees. Die behandelingen vinden wel plaats bij de preventie-assistente of mondhygiëniste. Ook wanneer u via de 24/7 Online-agenda uw afspraak boekt, komt u altijd bij uw “eigen” tandarts of mondhygiëniste in de stoel terecht.

Klik hier voor een routebeschrijving met plattegrond. Wanneer u met het openbaar vervoer wilt komen, klikt u dan op: www.9292ov.nl

Route naar Van Steendelaar Tandartsen

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Van Steendelaar Tandartsen

Captcha

Specialisaties

Wij beschikken over de volgende specialisaties:

Angsttandarts

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • DinsdagGesloten
  • WoensdagGesloten
  • DonderdagGesloten
  • VrijdagGesloten
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!