Tandartspraktijk Rooswijk tandarts

Dr. J.J. van der Horststraat 2A
1544XE, Zaandijk
0756214779


Onjuiste gegevens?

Over Tandartspraktijk Rooswijk

Onze tandartspraktijk bestaat sinds 1981 en is gelegen in de wijk Rooswijk in Zaandijk. De tandartsen, mondhygiëniste en preventie assistentes in onze praktijk verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. U kunt rekenen op onze deskundigheid én ervaring. In onze praktijk staat uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze behandelingen en aan preventie. Ook een prettige en ontspannen sfeer vinden wij belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer, u vindt er tijdschriften, informatiebrochures en speelgoed voor de kleintjes.

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren. Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertellen we u over: de te verwachten resultaten en de risico´s van een behandeling het aantal behandelingen en de duur hiervan de kosten van de behandelingen alternatieve behandelingen Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de gezondheidsinformatie op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl Nieuw venster. Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan het plaatsen van een vulling door de tandarts of een eenvoudige gebitsreiniging door de preventie assistente of mondhygiënist. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u uiteraard over de kosten. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen enkele weken. Als bijzondere behandelingen nodig zijn, dan hoeft u niet zelf op zoek te gaan. U kunt door ons worden verwezen naar andere praktijken voor onder meer Kaakchirurgie/Orthodontie/ Implantologie of Endodontologie. De meeste van deze praktijken bevinden zich in de Zaanstreek, een enkeling in Amsterdam of Alkmaar. De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar.

Dagelijks van 08.30-12.00 en van 13.00-16.45 uur

Route naar Tandartspraktijk Rooswijk

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Tandartspraktijk Rooswijk

Captcha

Openingstijden

  • Maandag08:30 uur - 17:00 uur
  • Dinsdag08:30 uur - 17:00 uur
  • Woensdag09:30 uur - 17:00 uur
  • Donderdag08:30 uur - 17:00 uur
  • Vrijdag08:30 uur - 17:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!