Over Tandartspraktijk Winsum

U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkundige zorg, orthodontie, implantologie en mondhygiëne. Bij ons kunt u terecht voor complete gebitsbehandelingen. Als een totaaloverzicht van het gebit nodig is wordt er een orthopantomogram ofwel OPG gemaakt. Deze foto wordt gemaakt om een overzicht te krijgen van alle tanden en kiezen in de boven- en onderkaak, uitvoeren wortelkanaalbehandelingen, plaatsen van kronen en bruggen, behandelen van kaakgewrichtsklachten, verrichten van kleine kaakchirurgische ingrepen (bijvoorbeeld verstandkiezen verwijderen) enz. Aangezien wij onze wachtlijsten zo kort mogelijk proberen te houden kunt u snel bij ons terecht voor een eerste consult. Patiënten met pijnklachten kunnen wij dezelfde dag passende zorg bieden. Ons team maakt gebruik van de nieuwste technieken en beschikt over 6 moderne behandelkamers, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. De praktijk beschikt dan ook over uitermate vakkundige en patiëntvriendelijke medewerkers, die u begeleiden vanaf de eerste kennismaking tot en met de nazorg.

Algemene tandheelkundige zorg, orthodontie, implantologie en mondhygiëne.

Tel: 0595442244

Route naar Tandartspraktijk Winsum

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Tandartspraktijk Winsum

Captcha

Specialisaties

Wij beschikken over de volgende specialisaties:

Angsttandarts
Orthodontie

Openingstijden

  • Maandag08:15 uur - 17:00 uur
  • Dinsdag08:00 uur - 17:00 uur
  • Woensdag08:15 uur - 17:00 uur
  • Donderdag08:00 uur - 17:00 uur
  • Vrijdag08:15 uur - 17:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!