Jeugdtandarts Beuningen tandarts

Klokkengieter 12
6641GG, Beuningen (Gld.)
0246773782


Onjuiste gegevens?

Over Jeugdtandarts Beuningen

Jeugdtandarts Beuningen (Gelderland) is een tandarts die is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met tandartsangst in Beuningen, Ewijk, Weurt, Winssen en omgeving. Naar de tandarts gaan is immers best spannend. De wachtkamer, grote mensen met witte jassen, een tandartsstoel waar je in moet liggen en een enorme lamp boven je hoofd. Voor kinderen is een tandartsbezoek een belevenis die een onvergetelijke indruk maakt.

Alle reden om ervoor te zorgen dat elk tandartsbezoek ontspannen verloopt. Lutz Dähne, de kindertandarts in Beuningen weet hoe je dat moet aanpakken. Oók bij bange kinderen, want hij is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met tandartsangst. En spiegeltjes en haakjes zijn niet eng, maar juist reuze interessant!

Loop door de praktijk en bekijk de poetshoek op Google Streetview.

Een goede zorg voor het gebit van je kind voorkomt tandproblemen. En hoe minder problemen er zijn, hoe prettiger het bezoek aan de tandarts is. Een blije rij tanden zien we het liefst. Is er toch iets mis?

Dan kun je vertrouwen op onze gespecialiseerde kindvriendelijke tandzorg. We weten precies wat kinderen prettig vinden en hoe we ze gerust moeten stellen. Zelf kun je ook veel doen om een bezoek aan de tandarts tot een aangename ervaring te maken.

Bekijk ook eens onze overige kanalen:

En download natuurlijk de "Jeugdtandarts Beuningen"-app voor Android in de Google Play Store!

De praktijk van Jeugdtandarts Beuningen is goed bereikbaar en is voorzien van meer dan voldoende parkeerruimte.

Route naar Jeugdtandarts Beuningen

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Jeugdtandarts Beuningen

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!