Dental Clinics Bergschenhoek tandarts

Noorderparklaan 6
2662DJ, Bergschenhoek
0105248899


Onjuiste gegevens?

Over Dental Clinics Bergschenhoek

Dental Clinics Bergschenhoek


Een mooi, natuurlijk gebit, dat wil toch iedereen? Geen wonder, want een goedverzorgd gebit geeft extra zelfvertrouwen en draagt positief bij aan de kwaliteit van leven.

Voor complete mondzorg gaat u naar Dental Clinics. Bij onze moderne praktijken bent u altijd aan het juiste adres. Hier werken tandartsen, implantologen, mondzorgkundigen, preventieassistenten, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen nauw samen aan uw persoonlijke behandelplan en mondgezondheid. Dit op basis van de laatste technieken en met geavanceerde apparatuur.

Openingstijden, bereikbaarheid & toegankelijkheid

De praktijk is open van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 12.30 uur en 13.00 - 16.30 uur. Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u op werkdagen tot 16.00 altijd direct naar de praktijk aan de Noorderparklaan 6-8 komen. Na 16.00 uur en in de avonduren kunt u naar de praktijk bellen. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Het telefoonnummer van de spoeddienst is: 010 524 88 99.

Onze praktijk is goed bereikbaar en zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Route naar Dental Clinics Bergschenhoek

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Dental Clinics Bergschenhoek

Captcha

Locaties

Dental Clinics Den Haag

Adres: Tarwekamp 77, Den Haag Beroepsgroep: tandarts Bekijk locatie

Openingstijden

  • Maandag08:00 uur - 16:30 uur
  • Dinsdag08:00 uur - 16:30 uur
  • Woensdag08:00 uur - 16:30 uur
  • Donderdag08:00 uur - 16:30 uur
  • Vrijdag08:00 uur - 16:30 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!