Lodewijkveste Tandartsen tandarts

Koning Lodewijklaan 332
7314GP, Apeldoorn
0553563773


Onjuiste gegevens?

Over Lodewijkveste Tandartsen

Welkom bij Lodewijkveste Tandartsen, een samenwerking tussen tandarts Niels Coevoet en tandarts Olaf Landeweer. Samen met ons enthousiaste team bieden wij u een efficiënte mondzorg op maat in onze sfeervolle en comfortabele moderne praktijk. 

Nieuwe patiënten zijn welkom bij Lodewijkveste Tandartsen.

U heeft bij ons uw eigen vaste tandarts, volop mogelijkheid tot overleg en korte wachttijden. Dinsdag zijn wij tevens 's avonds geopend. Lodewijkveste Tandartsen is centraal gelegen in Apeldoorn, goed bereikbaar met auto, fiets en bus (lijn 5). Parkeren is gratis.

Naast reguliere tandheelkundige behandelingen kunt u bij ons ook terecht voor orthodontie (beugels) , implantologie (implantaten) en mondhygiëne behandelingen. 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Raadpleeg onze website, gebruik de contact optie of tijdens praktijk uren telefonisch (055) 3563773 . Onze balie-assistente helpt u graag verder. 

Route naar Lodewijkveste Tandartsen

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Lodewijkveste Tandartsen

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!