Gelukkig Lijf gewichtsconsulent

Snelliusweg 40-16
6827DH, Arnhem
0641711677


Onjuiste gegevens?

Over Gelukkig Lijf

Gelukkig Lijf is in 2013 gestart vanwege het gebrek aan hollistische praktijken. Gelukkig Lijf combineert wetenschappelijk gefundeerde behandelingen op lichamelijk en psychisch gebied.

Een gelukkig lijf is vanuit onze filosofie onder te verdelen in de drie volgende componenten: gezonde voeding, lichaamsbeweging en een prettige geest (mentale gesteldheid). Deze 3 aspecten vormen een keten, wanneer er iets mis gaat in 1 van de schakels dan zal dit vroeg of laat altijd effect hebben op de rest. Gelukkig Lijf biedt de volgende diensten: Personal trainer Arnhem, Psycholoog Arnhem, Gewichtsconsulent Arnhem.

Nabij centrum van Arnhem, voldoende parkeergelegenheid. Tevens bereikbaar met openbaar vervoer.

Route naar Gelukkig Lijf

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Gelukkig Lijf

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!