Matrijz Organisatie Adviseurs psycholoog

Stationsstraat 78 - 80
1521DT, Wormerveer
0756212214


Onjuiste gegevens?

Over Matrijz Organisatie Adviseurs

Wij zijn een organisatie adviesbureau, sinds 1984 gespecialiseerd in assessments, coaching, training, studiekeuze- en loopbaanadvies, conflictbemiddeling- en outplacementtrajecten. Persoonlijke aandacht en specialistische kennis zijn onze speerpunten. Wij leggen een grote betrokkenheid aan de dag om met onze inzichten, passie en enthousiasme mensen optimaal te laten functioneren! Passie Het helpen ontwikkelen van mensen is onze passie. Wij doen dit met veel deskundigheid, inzicht in de menselijke psyche, enthousiasme en betrokkenheid. Wij zijn altijd bereid, die extra stap te zetten om iemand verder te helpen. Deskundigheid Het analyseren en interpreteren van data uit een assessment is een kunst, die wij goed beheersen. Betrokkenheid Betrokkenheid bij zowel onze klanten als bij de kandidaten, die bij ons te gast zijn, is uiterst belangrijk voor ons. Wij verdiepen ons graag in onze klanten, in uw organisatie en uw specifieke vragen of wensen. Wij zoeken samen met u naar oplossingen, die in de praktijk ook concreet toepasbaar en realiseerbaar zijn. Het samen bereiken van uw doelstellingen staat bij ons op de eerste plaats. Daarnaast zijn wij ook in staat om het gehele traject van A tot Z voor u te verzorgen. Resultaat De resultaten die we bereiken met coaching en training zijn groot. Juist vanwege de scherpe analyse van de persoonlijkheid, kunnen wij inspelen op de specifieke eigenschappen en behoeften van een persoon en daardoor het effect van de coaching of training vergroten. Hierbij speelt bewustwording van het eigen gedrag en van bepaalde patronen een uiterst belangrijke rol bij het verder ontwikkelen van iemands persoonlijkheid.

Wie ben ik écht, wat kan ik écht en wat wil ik écht, zijn de drie belangrijkste vragen, die wij beantwoorden. Daarnaast brengen wij de sterke en ontwikkelpunten van iemand in kaart, zodat deze persoon zich verder kan ontwikkelen. De passie voor mensen en het ondersteunen van mensen (in organisaties) bij het ontwikkelen van hun potentieel, is datgene waar wij het liefste mee bezig zijn en zien wij als onze kerntaak. Het maximale uit jezelf (leren) halen, is dan ook ons motto. De basis van al onze werkzaamheden is een assessment. In feite is een psychologisch assessment een persoonlijkheidscheck, waarbij het mentale aspect van de persoon uitgebreid in kaart wordt gebracht. Het is vergelijkbaar met een fysiek onderzoek, voordat je door een dokter geopereerd wordt. Juist vanwege de inzichten in de persoon en de scherpe analyse van de persoonlijkheid, kunnen we inspelen op de specifieke eigenschappen en behoeften van een persoon. Daardoor zijn wij uiterst effectief in het helpen ontwikkelen van bepaalde vaardigheden. Bewustwording van het eigen gedrag en het verkrijgen van inzicht in bepaalde patronen zijn uiterst belangrijk bij het verder ontwikkelen van iemands persoonlijkheid.

Stationsstraat 78-80 1521 DT Wormerveer 075 - 6212214 / 6289458 (Bereikbaar van ma t/m vr 09.00 - 17.00 uur) info@matrijz.nl www.matrijz.nl Let op: De ingang zit aan de wandelweg.

Route naar Matrijz Organisatie Adviseurs

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Matrijz Organisatie Adviseurs

Captcha

Openingstijden

  • Maandag09:00 uur - 17:30 uur
  • Dinsdag09:00 uur - 17:30 uur
  • Woensdag09:00 uur - 17:30 uur
  • Donderdag09:00 uur - 17:30 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 17:30 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!