InMotie Psychologie, Ellen Huijsmans psycholoog

Boomstraat 2
3582KR, Utrecht
0616050206


Onjuiste gegevens?

Over InMotie Psychologie, Ellen Huijsmans

InMotie Psychologie is een psychologie praktijk waar je terecht kunt met vragen op het gebied van werk, relatie, angst, somberheid, ADHD voor volwassenen, levensfase vragen, rouw en trauma of als je even wilt brainstormen over ene thema waar je zelf niet uitkomt. InMotie biedt laagdrempelige begeleiding vanuit een positieve en oplossingsgerichte methode. Waarbij verder technieken uit Acceptance and commitment therapie, cognitieve gedragstherapie, mindfulness, emotionally focused therapie en voice dialogue worden gebruikt.

InMotie staat voor mensen weer in beweging te krijgen en houden en zo tot optimaal functioneren te komen op alle levensterreinen. Je leert zicht te krijgen op je krachten en die weer vol te benutten en jezelf in de juiste balans te houden in alle rollen van het leven.

InMotie Psychologie is gevestigd in Utrecht Oost, dicht bij het Wilhelmina Park, Stadion Galgenwaard en het Diakonessehuis.

Route naar InMotie Psychologie, Ellen Huijsmans

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan InMotie Psychologie, Ellen Huijsmans

Captcha

Openingstijden

  • Maandag09:00 uur - 14:30 uur
  • Dinsdag09:00 uur - 17:00 uur
  • Woensdag09:00 uur - 11:30 uur
  • Donderdag09:00 uur - 14:30 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 17:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!