Psychologenpraktijk Remijn psycholoog

Van Beethovenlaan 60
3055JD, Rotterdam
0640724907


Onjuiste gegevens?

Over Psychologenpraktijk Remijn

Psychologenpraktijk Remijn biedt behandelingen aan volwassenen met psychische klachten in het algemeen vanuit de Generalistische Basis GGZ, maar is vooral gespecialiseerd in: ouderen (60+), hersenaandoeningen (dementie, niet-aangeboren hersenletsel etc.) en mantelzorgers. In de praktijk wordt het volgende geboden: behandeling van stemmingsklachten (door oplossingsgerichte therapie of cognitieve gedragstherapie), leren omgaan met de gevolgen van een hersenaandoening, EMDR behandeling (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) om een traumatische gebeurtenis of specifieke angstklachten te kunnen verwerken en neuropsychologische diagnostiek. Specifiek wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen van de ouder wordende mens of beperkingen die het gevolg zijn van neurologische problemen.

Psychologenpraktijk Remijn biedt goede psychologische zorg en diagnostiek aan ouderen (60+), mensen met een hersenaandoening en mantelzorgers.

Met de fiets: er is een ruime fietsenstalling. Met de auto: u kunt gratis parkeren. Er is voldoende parkeerruimte bij de praktijk. U kunt voor de deur en in de Van Beethovenlaan parkeren. Aan de linkerzijde van het gebouw zijn nieuwe parkeerplaatsen. Let op: het kan ’s ochtends en aan het einde van de middag druk zijn op de Molenlaan. Houdt u rekening met extra reistijd. Met de bus: bus 35 stopt voor de deur. Met de tram: tram 4 stopt op de kruising van de Molenlaan en de Burgemeester van Kempensingel. Dan kunt u overstappen op bus 35 of 10 minuten lopen.

Route naar Psychologenpraktijk Remijn

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Psychologenpraktijk Remijn

Captcha

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag13:00 uur - 17:00 uur
  • WoensdagGesloten
  • Donderdag09:00 uur - 17:00 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 13:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!