Praktijk Fortem psycholoog

Burgemeester Martenssingel 15
2806CL, Gouda
0638261504


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk Fortem

Praktijk Fortem is een praktijk voor Kinder- en Jeugdtherapie en Ouderbegeleiding in Gouda. Fortem biedt hulp bij hechtingsproblemen na Adoptie of Pleegzorg, problemen rondom Scheiding en diagnostiek/ begeleiding op school.

Het uitgangspunt is een kortdurend begeleidingstraject zodat ouders en kinderen zo snel mogelijk weer zelfstandig verder kunnen.


De praktijk is gevestigd in een klassiek schoolgebouw aan de Burgemeester Martenssingel 15 in Gouda. In het gebouw is een lift aanwezig. Voor de deur en in de buurt kan gratis geparkeerd worden. 

Route naar Praktijk Fortem

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk Fortem

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!