praktijk Floras voor mindfulness-based psychotherapie psycholoog

Theresiaplein 7
5652EV, Eindhoven
0611440516


Onjuiste gegevens?

Over praktijk Floras voor mindfulness-based psychotherapie

Ik ben naast mijn werk als neuroloog sinds 2015 bezig met een opleiding tot core process therapeut in Engeland (Karuna institute) en ben op zoek naar cliënten om te begeleiden (30 euro per uur). Zie website praktijkfloras.nl Core Process-therapie is mindfulness-based. Een Core Process-therapeut begeleidt je op jouw individuele reis, waarop je geleidelijk en in jouw eigen tempo beweegt in de richting van de diepere en oudste lagen van je ervaring. Kortweg betekent dit dat je wordt geholpen om je aandacht te richten op wat er binnenin je gebeurt in het huidige moment. In het huidige moment ligt altijd besloten wat er in alle voorafgaande momenten van je leven is gebeurd en hoe dit jou heeft gevormd. ‘Mindful’ focussen is een zachte en oplettende manier om te ontdekken waar de wortels van je problemen liggen. Je krijgt daarmee een helderder beeld van wie je echt bent en van wat je ervan weerhoudt volledig jezelf te zijn. Soms brengt dit je in contact met oude pijn en met de manieren die jij in je leven moest leren om jezelf tegen verlies en pijn te beschermen. Je hoeft hiervoor niet diepgaand in je verleden te gaan wroeten of te herbeleven; je kunt al deze dingen ontdekken door je emoties, gevoelens en gedachten die je op dit moment ervaart vriendelijk te onderzoeken. Als je dit langzamerhand leert te doen, kan je merken dat de pijnlijke gewoontes die je hebt ontwikkeld jou beginnen los te laten. Mogelijk voel je je minder beïnvloed door deze patronen en kun je met meer vrijheid, creativiteit en flexibiliteit gaan leven. Dit is wat we ‘helen’ noemen.

Transformatie – diepgaande verandering of verschuiving – vindt slechts voor een klein deel plaats via het denkvermogen. Als je te maken hebt met diepliggende oude patronen in je emoties, gedachten en gedrag, dan heb je aan je ‘denkbrein’ weinig als het op veranderen aankomt. Het leren kennen van de reacties van je lichaam is hiervoor veel belangrijker.

Praktijk op dinsdag, bij Stichting Sophia, Theresiaplein 7, Eindhoven

Route naar praktijk Floras voor mindfulness-based psychotherapie

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan praktijk Floras voor mindfulness-based psychotherapie

Captcha

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 uur - 18:00 uur
  • WoensdagGesloten
  • DonderdagGesloten
  • VrijdagGesloten
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!