Over Het Kompas

in 1999 is de Praktijk gestart met aanvankelijk een part-time baan ernaast, werkend in een GGZ-instelling. Later (2010) is de hulpverlener voor 100% in de Praktijk gaan werken. Vanaf 15 juli 2013 zal weer part-time in de Praktijk gewerkt worden. De doelgroep bestaat uit de volwassene, die psychosociale therapie wenst vanuit christelijke principes

de visie is dat ieder mens waardevol is en in Gods ogen belangrijk, wat maakt  dat er vanuit christelijke principes hulp wordt gegeven aan hen die dat wenst.

de praktijk is via de telefoon bereikbaar en als de hulpverlener bezet is, kan altijd de voicemail worden ingesproken. Het nummer is 078 6165564 of b.g.g.: 0620970149

de praktijk is ook per email bereikbaar en wel via : praktijkhetkompas@gmail.com

Route naar Het Kompas

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Het Kompas

Captcha

Locaties

het Kompas

Adres: Johanna Naber erf 251, Dordrecht Beroepsgroep: psycholoog Bekijk locatie

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!