Delfinium Psychotherapie psycholoog

Rijksstraatweg 171
6573CN, Beek Ubbergen
0648531607


Onjuiste gegevens?

Over Delfinium Psychotherapie

IK HEB MOMENTEEL PLAATS VOOR NIEUWE AANMELDINGEN! Delfinium Psychotherapie is een psychotherapiepraktijk voor volwassenen en ouderen. Ik kan u helpen met de volgende klachten: Angsten en paniekaanvallen Eetproblematiek Depressie en somberheid Rouw- en verliesverwerking Traumaverwerking Energieloosheid Spanningsklachten Psychosomatische klachten Persoonlijkheidsproblematiek Schaamte en/of schuldgevoelens Onzekerheid over uw eigen functioneren Ontevreden met uw eigen functioneren Onzekerheid/onvrede in relatie tot anderen Het gevoel u aan anderen aan te passen Het gevoel vervreemd te zijn van uzelf Het gevoel minder te zijn dan anderen Moeilijk of niet kunnen genieten Streng zijn voor uzelf Hoge eisen stellen aan uzelf Zwart-wit denken/beleven Angst om in de maatschappij te staan

Mijn werkwijze is persoons -en ervaringsgericht, met aandacht voor wat er in uzelf en tussen u en anderen -inclusief mij- gebeurt. Ik werk voornamelijk vanuit een cliëntgericht en psychodynamisch kader. U brengt in het gesprek een situatie in die u emotioneel gezien op dat moment het meeste bezig houdt en we gaan samen onderzoeken hoe u uzelf blokkeert, wat u eigenlijk ervaart en hoe u hiervoor zorg kunt dragen zonder de verbinding met anderen te verliezen. Waar wenselijk, maak ik gebruik van lichaamsgeoriënteerde oefeningn om u meer in contact te brengen met wat er in u leeft. Ik vul deze manier van werken aan met methodes uit diverse psychotherapie stromingen, zoals EFT, focussen, CGT oefeningen en EMDR. Alleen in specifieke gevallen werk ik protocollair. Ik bied zodoende een ‘op maat’ behandeling, waarin ik uitga van uw belevingswereld en mogelijkheden.

De praktijk bevindt zich op de begane grond van Villa Den Breul, de voormalige Rabobank in Beek Ubbergen. Het adres is: Delfinium Psychotherapie Rijksstraatweg 171 6573 CN Beek-Ubbergen (Berg en Dal) U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen naast de villa. De bushalte vanuit/naar Nijmegen of Kleve (lijn 57, 58 en 80) bevindt zich op 2 minuten lopen. U komt binnen via de deur (groen) in de rechtervleugel van het gebouw. Wanneer u een afspraak heeft, kunt u de gang doorlopen naar de wachtkamer, waar u kunt plaatsnemen tot ik u kom halen.

Route naar Delfinium Psychotherapie

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Delfinium Psychotherapie

Captcha

Openingstijden

  • Maandag10:30 uur - 15:30 uur
  • Dinsdag10:30 uur - 15:30 uur
  • Woensdag12:00 uur - 17:00 uur
  • DonderdagGesloten
  • VrijdagGesloten
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!