Mevr. Bolck, J psycholoog

Keizersgracht 178
1019TD, Amsterdam
0650986580


Onjuiste gegevens?

Over Mevr. Bolck, J

Counseling Amsterdam is een onafhankelijke Psychologen praktijk voor individuele, relatie en groepstherapie & coaching Er wordt nauw samengewerkt met verschillende aanvullende disciplines en psychologen waardoor er een efficiente op maat gerichte behandeling wordt afgestemd.

Het is belangrijk therapie toegankelijk en begrijpelijk te houden. Met een praktische benadering en een positieve insteek. De focus ligt dan ook niet op het analyseren van het probleem; mogelijke oplossingen en mogelijke oorzaak vinden we veel interessanter. In een veilige omgeving werken we aan inzicht, verwerking en je eigen kracht. Daarnaast komen tips en technieken aan bod die je kunt gebruiken in het dagelijks leven. Zo hopen we nieuwe mogelijkheden in je leven te creëren.

Psychologie & Coaching praktijk Mevr. Bolck, J , Psycholoog NIP gevestigd te Amsterdam De praktijk op de Keizersgracht 178 ligt vlak achter Anne Frank huis en makkelijk te bereiken met tram en bus. Op aanvraag zaterdag en avond sessies mogelijk.

Route naar Mevr. Bolck, J

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Mevr. Bolck, J

Captcha

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:00 uur - 15:00 uur
  • Woensdag12:00 uur - 19:00 uur
  • Donderdag12:00 uur - 19:00 uur
  • VrijdagGesloten
  • Zaterdag10:00 uur - 15:00 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!