pedicureathome.nl pedicure

Lepelaarstraat 1
3582SK, Utrecht
0629210337


Onjuiste gegevens?

Over pedicureathome.nl

Wat kan Pedicure Utrecht voor u betekenen Heeft u voetklachten? Heeft u voeten die wat extra aandacht kunnen gebruiken of kent u iemand voor wie dat geldt? Een pedicure brengt uw voeten weer in gezonde conditie! Kunt u door likdoorns, hielpijn of andere klachten niet meer vrij bewegen? of draagt u door nagelproblemen in de zomer liever geen open schoenen? Pijnlijke of vermoeide voeten kunnen erg vervelend zijn in het dagelijks leven. Bij voetklachten wordt sporten soms onmogelijk en bent u niet meer in staat om alledaagse handelingen uit te voeren. Hecht u veel waarde aan persoonlijke aandacht? Wilt u uitsluitend bewezen en goede producten? Zoekt u een behandeling met de nieuwste en prettigste technieken? Wilt u zich tijdens én na de behandeling goed voelen? Bekijk mijn website voor meer informatie over verschillende voetklachten en voor advies over mogelijke behandelingen. Voor een persoonlijk advies kunt u een afspraak maken of gebruikmaken van het inloopspreekuur op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. Welkom bij Pedicure at Home, professionele hulp voor kleine en grote voeten!

Pedicure at Home is een professionele pedicure in Utrecht, gericht op voetverzorging en sportpodologie. Een pedicure is een expert die uw voetklachten kan verlichten of kan laten verdwijnen. Een goed deskundig advies, hygiene, kwaliteiten klanrvriendelijkheid staan bij Pedicureathome.nl voorop. Na een professionele behandeling bij Pedicure at Home merkt u en uw voeten het verschil!

Open van dinsdag t/m zaterdag

Route naar pedicureathome.nl

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan pedicureathome.nl

Captcha

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 uur - 17:00 uur
  • Woensdag10:00 uur - 17:00 uur
  • Donderdag10:00 uur - 20:00 uur
  • Vrijdag10:00 uur - 20:00 uur
  • Zaterdag11:00 uur - 16:00 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!