Schoonheidssalon Chez Lotfia pedicure

Wintersoord 7
6511RP, Nijmegen
0248444649


Onjuiste gegevens?

Over Schoonheidssalon Chez Lotfia

Bij Schoonheidssalon Chez Lotfia in Nijmegen kunt u terecht voor verschillende soorten schoonheidsbehandelingen waarmee uw handen, voeten, gezicht en lichaam heerlijk verwend worden. Persoonlijke aandacht en ontspanning staan bij Schoonheidssalon Chez Lotfia in Nijmegen centraal! Zo verzorgen wij o.a. manicure en pedicure behandelingen, wij zorgen voor prachtige nagels door middel van de speciale shellac techniek in onze nagelstudio of u kunt bij ons terecht voor andere nagelstyling. Ook voor wimperextensions, diverse make-up arrangementen, massages, harsbehandelingen en zelfs permanente make-up bent u bij ons aan het goede adres.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij Schoonheidssalon Chez Lotfia hoog in het vaandel. De behandelingen worden uitsluitend volgens afspraak verzorgd, zodat u er zeker van kunt zijn dat er voor uw persoonlijke behandeling voldoende tijd wordt gereserveerd.

Chez Lotfia is gelegen in het centrum van Nijmegen en ongeveer 15 minuten lopen vanaf centraal station Nijmegen. Onze beautysalon ligt in een gebied waarin betaald parkeren verplicht is. Parkeren In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. Rondom de straten bij Chez Lotfia zijn er tal van parkeerplaatsen beschikbaar, maar u kunt het beste parkeren in de naastgelegen parkeergarages Kelfkensbos of Marienburg.

Route naar Schoonheidssalon Chez Lotfia

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Schoonheidssalon Chez Lotfia

Captcha

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 uur - 18:00 uur
  • Woensdag10:00 uur - 18:00 uur
  • Donderdag12:00 uur - 20:00 uur
  • Vrijdag10:00 uur - 18:00 uur
  • Zaterdag10:00 uur - 18:00 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!