Praktijk Kindertijd pedagoog

Adres ontvangt u bij aanmelding
......, Lochem
0619324847


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk Kindertijd

Vraag je je af: wat is er met mijn kind aan de hand? Waarom doet hij of zij zo? Wat gaat er in dat koppie om? Hoe kan ik hem of haar helpen? Zoek je hulp voor je kind, maar zonder dat het wordt gelabeld met een stoornis als diagnose? Voelt het voor jou ook niet goed om gedragsproblemen bij kinderen te onderdrukken met medicatie? Sta je open voor een alternatieve kijk op en oplossing voor de problemen van of met je kind? Dan ben je bij Praktijk Kindertijd aan het juiste adres!

Zelf ben ik geen voorstander van al die diagnoses die tegenwoordig worden opgelegd, zoals adhd en autisme. Diagnoses die kinderen de boodschap meegeven: jij hebt een stoornis, er is iets mis in jouw hoofd. Liever kijk ik naar het kind en zijn omgeving als geheel: wat maakt nu écht dat dit kind druk gedrag vertoont, angstig is of moeilijk contact maakt? Er kan zoveel méér aan de hand zijn, maar er is ook zoveel méér mogelijk, dan veel reguliere kinderpsychologen en -psychiaters denken!

Praktijk Kindertijd is als praktijk aan huis gevestigd in Lochem. U ontvangt de adresgegevens bij aanmelding. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik denk graag met jullie mee!

Route naar Praktijk Kindertijd

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk Kindertijd

Captcha

Openingstijden

  • Maandag09:30 uur - 18:00 uur
  • Dinsdag09:30 uur - 18:00 uur
  • Woensdag09:30 uur - 18:00 uur
  • Donderdag09:30 uur - 18:00 uur
  • Vrijdag09:30 uur - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!