Over ons

Wat is Praktijkindebuurt.nl? 

Praktijkindebuurt.nl is hard op weg om de grootste zorgzoeker van Nederland te worden en is tevens hét online platform waar u alle praktijken/zorginstellingen/zorgorganisaties die zorg verlenen bij u in de buurt kunt vinden. Middels het delen van uw ervaringen helpt u andere bezoekers in hun zoektocht naar een praktijk in de buurt en helpt u tevens de praktijk om de zorg te kunnen verbeteren. Praktijkindebuurt.nl biedt u objectieve en betrouwbare informatie met betrekking tot de consumentenervaringen in de gezondheidszorg. Zo helpen wij u om de juiste praktijk bij u in de buurt te vinden!

Waarom Praktijkindebuurt.nl? 

Praktijkindebuurt.nl is dé onafhankelijke zorgzoeker in Nederland. Wij zijn niet verbonden aan zorgverzekeraars en hebben geen afspraken met zorgverleners of andere belangenorganisaties.  Wij zijn geheel onafhankelijk en willen de zorg voor u als consument inzichtelijk maken. Naast het vinden van de juiste praktijk/zorgorganisatie/zorginstelling bij u in de buurt met de bijbehorende ervaringen van anderen kunt u tevens specifiek zoeken op een aandoening/klacht. Wij streven ernaar om een zo overzichtelijk mogelijke zorgzoeker te ontwikkelen waardoor u met een druk op de knop de juiste praktijk/zorgorganisatie/zorginstelling in de buurt kunt vinden! Heeft u suggesties voor ons? Wij vernemen dat graag via info@praktijkindebuurt.nl want ons motto is dat wij met elkaar de zorg inzichtelijk willen maken!

Wie is Praktijkindebuurt.nl? 

Praktijkindebuurt.nl is in 2012 opgericht en is een initiatief van vier jonge ondernemers, die allen op hun eigen manier gelinkt zijn aan de gezondheidszorg. Ook in de gezondheidszorg is de consument meer en meer op zoek naar de juiste zorg en om de zorgconsument in deze zoektocht te kunnen ondersteunen hebben deze ondernemers hét online platform ontwikkeld waar zorgbiedend en zorgzoekend Nederland samen komen om zo de zorg met elkaar inzichtelijk te maken! 

Kunt u een praktijk niet terugvinden op Praktijkindebuurt.nl? 

Wilt u graag een ervaring delen over een praktijk waarbij u onlangs onder behandeling bent geweest en kunt u deze praktijk niet terugvinden op Praktijkindebuurt.nl? Maak dan gebruik van onze meldknop en attendeer de praktijk hierop! 

Staat uw praktijk nog niet op Praktijkindebuurt.nl? 

U kunt heel snel en gemakkelijk een eigen account aanmaken. Middels uw eigen profielpagina kunt u uw praktijk onder de aandacht brengen bij de zorgconsument! Tevens biedt Praktijkindebuurt.nl u hét inzicht in de ervaringen van de zorgconsument ten aanzien van de door u geleverde zorg. Middels het delen van ervaringen helpen de zorgconsumenten elkaar in hun zoektocht naar een praktijk in de buurt en wordt u geholpen om de zorg in uw praktijk verder te kunnen optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over de verschillende accounts en het aanmaken van een account.