Praktijk voor Handtherapie Oost Groningen overige

Vissersdijk 19
9671EG, Winschoten
0597413333


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk voor Handtherapie Oost Groningen

Handtherapie is een specialisatie van ergotherapie en fysiotherapie en bestaat vaak uit een combinatie van beide. Handtherapeuten hebben hiervoor een speciale opleiding gehad en zijn deskundig op het gebied van handaandoeningen, anatomie, wondgenezing, ontwikkelingen binnen de handchirurgie, het vervaardigenaanmeten en waar nodig het bijstellenaanpassen van confectie-spalken, het gebruik van protheses, het behandelen van blessures en aandoeningen en het herkennen van complicaties. Omdat een deel van de spieren van de hand hun oorsprong hebben in de onderarm en omdat de zenuwen die de hand besturen door de gehele arm lopen, houdt een handtherapeut zich niet alleen met de hand bezig, maar de gehele arm behoort tot zijn werkgebied. De handtherapeuten binnen ons centrum zijn geregistreerde handtherapeuten, en zijn aangesloten bij het NGHT, Nederlands genootschap voor handtherapie. De handtherapeuten zijn Yvonne Klepke, ergotherapeuthandtherapeut en John Schaap, fysiotherapeuthandtherapeut. Op verzoek van de huisarts of een medisch specialist kan behandeling binnen ons centrum binnen 24 uur worden opgestart.

Route naar Praktijk voor Handtherapie Oost Groningen

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk voor Handtherapie Oost Groningen

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!