Over Vitali Beautysalon

Wilt u helemaal tot rust komen en even weg van de dagelijkse sleur, laat u dan eens heerlijk verwennen door een zeer professioneel uitgevoerde schoonheidsbehandeling. Naast deze ontspanning is Vitali ook gespecialiseerd in huid verjongende behandelingen. Bijvoorbeeld; glycolzuur peelingen, bindweefsel massage, Bioskinjetting rimpeltechniek en mesotherapie. Ook voor permanente make-up bent u bij Vitali aan het juiste adres. Met permanente make-up bent u dag en nacht perfect verzorgd. Vitali is gespecialiseerd in wenkbrauwen en eyeliners

Als schoonheidsspecialisten zijn wij gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen en permanente make-up. Bij al onze schoonheidsbehandelingen stellen wij uw persoonlijke wensen centraal en laten wij u de salon weer stralend verlaten.

Parkeren is gratis

Route naar Vitali Beautysalon

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Vitali Beautysalon

Captcha

Openingstijden

  • Maandag08:30 uur - 17:00 uur
  • Dinsdag08:30 uur - 17:00 uur
  • Woensdag08:30 uur - 17:00 uur
  • Donderdag08:30 uur - 17:00 uur
  • Vrijdag08:30 uur - 17:00 uur
  • Zaterdag08:30 uur - 12:00 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!