Praktijk HaRT | Hypnotherapie overige

Van Ruysdaellaan 49
2264TK, Leidschendam
0707530511


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk HaRT | Hypnotherapie

Praktijk HaRT behandelt klachten van emotionele, sociale en psychische aard. Hypnotherapie is een bijzonder effectieve en resultaatgerichte therapievorm. Er wordt gebruik gemaakt van een natuurlijk fenomeen, namelijk trance.

Mensen zijn gedurende de dag voortdurend in en uit trance. Wie kent niet het verschijnsel dat je zo verdiept bent in een boek dat je niet gemerkt hebt dat er iemand binnengekomen is. In de hypnotherapie gebruiken we trance om contact te maken met het onderbewuste.

Onverwerkte gebeurtenissen, negatieve overtuigingen en belemmerende ideeën zijn allemaal opgeslagen in het onderbewuste.

Hypnotherapie biedt de mogelijkheid om dat om te buigen naar zelfinzicht, zelfvertrouwen en een diep contact met je eigen gevoelsleven.


Hypnotherapie maakt gebruik van trance om contact te maken met het onderbewuste. Het onderbewuste heeft heel veel invloed in hoe we ons voelen en gedragen in het dagelijkse leven. Vaak voelen we een bepaalde emoties en dan kunnen we toch niet helemaal helder krijgen wat de trigger is van dit gevoel of hoe we het in dit geval het negatieve gevoel kunnen veranderen in een positief gevoel. Het lijkt wel alsof iets ons overkomt.

Met hypnotherapie kan men de oorzaak vinden van de klacht maar ook de hulpbronnen vinden die de klacht doen verminderen of doen verdwijnen. We krijgen veel meer controle. Deze controle begint eigenlijk tijdens de sessie al. Je wordt je bewust van voorheen onbewuste ideeën, overtuigingen, onverwerkte gevoelens en als je die doorlopen hebt heb je veel meer kracht en inzicht om het in de toekomst anders te doen of anders te ervaren.

Tijdens de sessie behoud je zelf de controle, de therapeut kan je geen dingen doen die je niet zou willen doen en het onderbewuste geeft soms ook aan dat de tijd bijvoorbeeld nog niet rijp is om naar een bepaalde emotie te gaan.

Er zijn heel veel technieken die de hypnotherapeut kan gebruiken. Enkele voorbeelden zijn directe of niet directe suggesties, associëren, dissociëren, regressietechnieken en visualisatie's. 

Afhankelijk van de motivatie en in welke fases de cliënt zich bevindt kan het het proces van klacht naar oplossing heel erg snel gaan.

Openingstijden van Praktijk HaRT:

Van maandag tot en met zaterdag en ook drie avonden in de week kunt u een afspraak inboeken.


Route naar Praktijk HaRT | Hypnotherapie

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk HaRT | Hypnotherapie

Captcha

Openingstijden

  • Maandag09:00 uur - 21:00 uur
  • Dinsdag09:00 uur - 21:00 uur
  • Woensdag09:00 uur - 16:30 uur
  • Donderdag09:00 uur - 21:00 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 14:30 uur
  • Zaterdag10:00 uur - 13:30 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!