Praktijk voor Oefentherapie Cesar Leidschendam oefentherapeut

Koningin Julianaweg 122
2264BE, Leidschendam
0703203912

Over Praktijk voor Oefentherapie Cesar Leidschendam

Al ruim 29 jaar ben ik actief als oefentherapeut Cesar. Ik heb een succesvolle particuliere praktijk, zo\'n 90% van de patiënten wordt klachtenvrij ontslagen of heeft verlichting van de klachten. Ik blijf professioneel streven naar volledig herstel.

Na de basisopleiding voor oefentherapie Cesar heb ik mij in diverse specialisaties verdiept, waarvan u de toelichting kunt vinden onder het kopje ‘specialisaties’ op deze website.

Ik ben werkzaam geweest voor notaris- en advocatenkantoren waar ik een duizendtal werkplekken heb gescreend en voorlichting heb gegeven voor verbetering van werkhouding, meubilair en preventie van klachten. Dit heb ik ook gedaan voor een levensmiddelen importeur. Ik leg veelal een link tussen praktijk en bedrijfsleven zoals ik ook een link leg tussen huisartsen/specialisten en mijn praktijk.

Door mijn persoonlijke interesse heb ik mij eveneens verdiept in het opstellen van trainingsschema\'s in sportscholen. Patiënten vragen mij regelmatig om sportadvies en begeleiding daarvan als verlengstuk van de therapie.

Artsen, specialisten en verloskundigen, waar ik een goede samenwerking mee heb, verwijzen bewust naar mijn praktijk omdat ze weten dat ik een heldere, positieve behandelwijze nastreef.

Missie

In deze praktijk staan de bekendheid en de continuïteit van de zorg voorop. Het is een efficiënte, effectieve en cliëntgerichte praktijk. Alle handelingen zijn zo transparant mogelijk en worden gekenmerkt door kwaliteit  en de hoogst haalbare zorg voor elke individuele cliënt.

Om kwalitatief de best mogelijke zorg te kunnen bieden, wordt er veel aandacht besteed aan het professionaliseren van het beroep door middel van bij- en nascholing. Dit wordt geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ook vindt er een nauwe samenwerking plaats tussen zorgverzekeringen, artsen, patiëntverenigingen en andere paramedici. Hierbij wordt er naar elkaar verwezen op terreinen waar specialisaties gelden.

De therapie wordt aangepast aan de behoeftes en bezigheden van de cliënt waardoor er optimaal behandeld kan worden. Door deze nauwe samenwerking tussen therapeut en cliënt  vindt er een unieke, taakgerichte manier van behandelen plaats.

Door het gehele jaar heen houdt de praktijk een klanttevredenheidsonderzoek. De uitkomsten hiervan worden geanalyseerd en daar waar nodig geïmplementeerd.

Visie

De praktijk houdt zich op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied.  Er wordt gewerkt met behulp van meetinstrumenten en richtlijnen welke door de beroepsvereniging verplicht gesteld worden. Op deze wijze wordt er doelmatige zorgverlening, verbreding van de zorgverlening (totaalpakket) en een hoge kwaliteit van diensten gerealiseerd ten behoeve van de cliënt.

Met openbaar vervoer:

Vanuit Leiden richting Voorburg:

Bus 45 en 46 stoppen op de Koningin Julianaplein. Loop met het verkeer mee tot aan de snelheidsmeter. De praktijk is hier direct aan de linkerkant.

Vanuit Voorburg richting Leiden:

Bus 45 en 46 halte Koningin Julianaplein. Loop in de richting waarvan de bus kwam, sla de eerste weg rechts, daarna de eerste weg links. u loopt nu op de Koningin Julianaweg. Loop door tot aan de snelheidsmeter, de praktijk is hier direct aan de linkerkant.

Met de auto:

Vanaf de A12

Afslag Voorburg. rijdt richting Voorburg/Leidschendam. Na het winkelcentrum Leidschenhage derde stoplicht naar rechts, dit is de Prins Hendriklaan. Uitrijden tot het pleintje bij de bushalte, rechts afslaan. U bent dan op de Koningin Julianaweg.  De praktijk is aan de linkerkant.

Vanaf de A4

Afslag Leidschendam. Rijdt richting Voorburg/Leidschendam. U rijdt de tunnel in. Aan het eind van de eerste tunnel naar rechts. U komt langs winkelcentrum Leidschenhage. Neem hierna het derde stoplicht rechts, dit is de Prins Hendriklaan. Uitrijden tot het pleintje bij de bushalte, rechts afslaan. U bent dan op de Koningin Julianaweg.  De praktijk is aan de linkerkant.

Route naar Praktijk voor Oefentherapie Cesar Leidschendam

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk voor Oefentherapie Cesar Leidschendam

Captcha

Team

Karin Klein Bluemink-Algera

foto Karin Klein Bluemink-Algera Werkzaam in: Leidschendam Beroepsgroep: Oefentherapie Cesar BIG registratie: Onbekend

Openingstijden

  • Maandag07:30 uur - 20:00 uur
  • Dinsdag07:30 uur - 18:00 uur
  • Woensdag07:30 uur - 18:00 uur
  • Donderdag07:30 uur - 18:00 uur
  • Vrijdag07:30 uur - 17:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Vraag vrijblijvend een afspraak aan. Kies een gewenste datum en dagdeel, de praktijk neemt dan contact op om de afspraak te maken.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!