Praktijk oefentherapie Cesar Holtenbroek oefentherapeut

Haydnstraat 4
8031ZA, Zwolle
0384545555


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk oefentherapie Cesar Holtenbroek

Welkom op de praktijk informatie pagina van Praktijk oefentherapie Cesar Holtenbroek, Praktijk oefentherapie Cesar Holtenbroek is een oefentherapie praktijk gevestigd binnen de fysiotherapie praktijk Holtenbroek. Hierdoor is er nauwe samenwerking met verschillende disciplines als fysiotherapie, manueeltherapie, oedeemtherapie maar er wordt ook veel samen gewerkt met d]verloskundigen. De praktijk voor oefentherapie Cesar is gespecialiseerd in de behandelingen voor klachten aan het bewegingsapparaat en houdingsproblematiek. De praktijk heeft als specialisaties, bekkenoefentherapie voor behandeling van bekken- bekkenbodem- en rugklachten. De praktijk is aangesloten bij het ParkinsonNet, een multidisciplinaire samenwerkings tussen zorgverleners die betrokken zijn bij deze ziekte. De praktijk is 2 dagen geopend en 5 dagen per week telefonisch bereikbaar. Tevens kan er in overleg in de avond een afspraak gemaakt worden.

Route naar Praktijk oefentherapie Cesar Holtenbroek

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk oefentherapie Cesar Holtenbroek

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!