Intraverte tri-plus oefentherapeut

Geert Grootestraat 1
8022CG, Zwolle
0578688127


Onjuiste gegevens?

Over Intraverte tri-plus

Intraverte is in 1996 opgericht met als doel mensen en kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren en hen een omgeving aan te bieden waar dit kan. Van essentieel belang vinden wij dat het kind centraal staat, dat er samenwerking is tussen ouders, school en Intraverte, en dat wij vanuit verschillende disciplines behandelingen kunnen aanbieden.

De cognitieve, sensomotorische en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen zijn nauw met elkaar verbonden en worden beïnvloed door leefomstandigheden. Om waar nodig balans tussen de verschillende gebieden te creëren, heeft Intraverte de werkwijze Pentabalans ontwikkeld en past deze toe in al haar activiteiten.

Pentabalans benadert de ontwikkeling van het kind vanuit zijn/haar geheel. Er zijn twee peilers waar Pentabalans op rust: 

  • Elk kind heeft een eigen, unieke combinatie van kwaliteiten en mogelijkheden.
  • Elk kind ontwikkelt zich tegelijkertijd op verschillende gebieden: we onderscheiden mentale, motorische, zintuiglijke, emotionele en creërende processen. Deze vijf (penta = vijf) processen wisselen elkaar in snel tempo af en hangen nauw met elkaar samen.

Een gezonde balans toont een evenwichtige afwisseling van deze 5 processen. En wanneer de processen met elkaar in balans zijn, is de basis gelegd voor een optimale ontwikkeling van kwaliteiten en mogelijkheden.

Intraverte helpt kinderen om zich bewust te worden van hun kwaliteiten en mogelijkheden en leert hen vaardigheden die nodig zijn om de vijf bovengenoemde processen te sturen. Zo ontwikkelen ze zelfstandigheid en leren verantwoordelijkheid te dragen voor hun gedrag.


Onze hoofdlocatie in Zwolle heeft voldoende parkeerplaatsen ter beschikking en is daarnaast goed bereikbaar per openbaar vervoer. 

Naast deze locatie hebben we ook locaties in onder andere Zwolle Zuid en de wijk Stadshagen.

Route naar Intraverte tri-plus

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Intraverte tri-plus

Captcha

Locaties

Intraverte tri-plus

Adres: Le Chevalierlaan 19, Epe Beroepsgroep: oefentherapeut Bekijk locatie

Intraverte tri-plus

Adres: Lokhorstweg 13b, Ermelo Beroepsgroep: oefentherapeut Bekijk locatie

Intraverte tri-plus

Adres: Floralaan 17G, Apeldoorn Beroepsgroep: oefentherapeut Bekijk locatie

Intraverte tri-plus

Adres: Dorpsstraat 29, Elst Beroepsgroep: oefentherapeut Bekijk locatie

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!