Oefentherapie Zuidlaren oefentherapeut

Koiningstraat 2c
9471GG, Zuidlaren
0504095110


Onjuiste gegevens?

Over Oefentherapie Zuidlaren


De praktijk is in 1992 gestart door Mariken Jaspers. In 1998 is Charlotte Ruys er bij gekomen. Wij behandelen naast rug-, nek-, schouder- en armklachten ook stressgerelateerde klachten als hyperventilatie en spanningshoofdpijn. Bovendien heeft Mariken zich gespecialiseerd als expert in de behandeling van neurologische aandoeningen als Parkinson, NAH (niet aangeboren hersenletsel) en MS.

Als nevenactiviteit biedt Mariken Jaspers de Ronnie Gardiner Methode (RGM). Een oefenmethode op muziek, waarbij de hersenen getraind worden. Het gaat hierbij om geheugen, denksnelheid, concentratie, coördinatie en stemming. Deze methode is goed inzetbaar bij neurologische aandoeningen als Parkinson, NAH, MS en Alzheimer, maar ook bij Burn-out en depressieve klachten. RGM kan zowel in een groep(je) als individueel gevolgd worden.


Wij willen mensen leren hoe ze zelf, door middel van oefeningen en veel uitleg, van hun klachten af kunnen komen en hoe ze kunnen voorkomen dat de klacht terugkomt. Bewustwording van de houding en spierspanningen, maar ook van de balans tussen in- en ontspanning komen hierbij aan de orde.


De praktijk is gevestigd in het Icare-gebouw (voorheen het Groene Kruis-gebouw), in het centrum van Zuidlaren. Er is ruime parkeergelegenheid, achter het gebouw.

Route naar Oefentherapie Zuidlaren

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Oefentherapie Zuidlaren

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!