Over OefentherapieZaanstad

De eerste reguliere PLUS Oefentherapie Praktijk in Nederland. Deze praktijk wordt geleid door Trea Hillebrink, Oefentherapeute Cesar Bachelor of Health. Opgericht in januari 1998. 
De praktijk is aangesloten bij - Stichting TOP oefentherapie, Plus praktijken van Nederland - Beweegwijze, een samenwerkingsverband van oefentherapeuten uit Zaanstreek en Waterland. 
Vvocm, beroepsvereniging voor oefentherapeuten. Netwerk Chronische pijn klachten. Het netwerk van samenwerkende oefentherapeuten, revalidatie artsen, revalidatiecentra en pijnpoli. 

Door het hoge aanbod van patiënten neemt Ingmar Rietdijk sinds november 2011,  in drukke periodes de behandelingen op vrijdag voor zijn rekening. 

De praktijk is opleidingspraktijk voor de opleiding oefentherapie Cesar van de Hogeschool Utrecht. Dit betekend dat er 2 maal per jaar 20 weken een Senior Stagiair in de praktijk aanwezig is. Deze stagiair behandeld ook zelfstandig daar de opleiding bijna is afgerond.  De praktijk streeft er naar de houding- en bewegingszorg op maat te leveren. Uitgaande van de vraagstelling en of het beweegprobleem van de client. Waarbij recent wetenschappelijk onderzoek en onderbouwde behandel richtlijnen worden betrokken. De samenwerking met de client staat voorop, mede hierdoor kan er geoefend worden in een taakgerichte en betekenisvolle setting, deze kan zeer uiteenlopend zijn zoals - preventief en curatief - leefstijl verandering- , Chronische pijnklachten, conditie verbetering, bij klachten kunt u denken aan aspecifieke lage rugklachten, nekschouderklachten, scoliose, COPD, motorische ontwikkelingsstoornissen, loopstoornissen. Het coachen heeft ten doel dat het geleerde automatisch in het dagelijkse bewegen van de client kan worden toegepast. VOOR BEOORDELINGEN ZIE OOK www.zorgkaartnederland.nl 25 waarderingen

De praktijk is uitermate goed bereikbaar, met openbaar vervoer, te voet, lopend, met de fiets en auto. 
Met de auto kunt u tegenwoordig ook over de busbrug. Echter niet op de volgende tijden tussen 7.00 uur en 9.00 uur en tussen 16.00 uur en 18.00 uur.  Er is geen betaald parkeren. 
Buslijn 63 en 64 stoppen bij de binding en dan is het ongeveer 5 minuten lopen.  Deze bus kunt u nemen bij Station Zaandam en station Zaandijk

Route naar OefentherapieZaanstad

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Ervaringen met OefentherapieZaanstad

8.5

,

Wij hebben prima ervaring met Oefentherapie Praktijk Zaanstad!
Lees meer

Stel een vraag aan OefentherapieZaanstad

Captcha

Team

Trea Hillebrink

foto Trea Hillebrink Werkzaam in: Zaandam Beroepsgroep: Praktijkhoudster directeur BIG registratie: Onbekend

Ik ben Trea Hillebrink, sinds 1988 afgestudeerd aan de opleiding voor bewegingsleer Cesar, in DenDolder Utr. Bachelor behaalt september 2010.Na de opleiding richtte de bij en nascholing zich speciaal op sensomotorische training voor hetbehandelen van kinderen. Ik volgde de postHBO Cesar en bedrijven en daarnaast ook cursussenvoor adem en ontspanningstherapie. Vanaf 1989 ben ik actief geworden in de vereniging VBC vooroefentherapeuten als Regio Manager Noord Holland Noord. De regio werkzaamheden worden nuvoortgezet in de vorm van Regionale ondersteuning ROS en overleg met zorgverzekeraar AchmeaCVAIn 1988 begon ik in Diemen mijn eerste praktijk. Na een jaar met veel waarnemingen, ben ik ook inAlkmaar een praktijk gestart en gaan samenwerken met andere oefentherapeuten en disciplines. Na10 jaar deed zich de mogelijkheid voor mij te vestigen in Zaanstad. Opnieuw een grote uitdaging dieik met beide handen heb aangepakt. In 1998 startte de praktijk Zaanstad, nu werk ik nog altijd metveel plezier in Zaandam. En hoop ik nog veel mensen als bewegingscoach te kunnen ondersteunen.Ervaringen van oudpatinten kunt u vinden op zorgkaartnederland.nl.Netwerk van pluspraktijken www.topoefentherapie.com.

Locaties

OefentherapieZaanstad

Adres: Kuilpad 1, Zaandam Beroepsgroep: oefentherapeut Bekijk locatie

1 ervaring
OefentherapieZaanstad

Openingstijden

  • Maandag08:00 uur - 17:30 uur
  • Dinsdag13:00 uur - 21:00 uur
  • WoensdagGesloten
  • Donderdag08:00 uur - 17:30 uur
  • Vrijdag08:00 uur - 17:30 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Ervaring van Nicolien met OefentherapieZaanstad

Op 14 april 2012 schreef Nicolien de volgende ervaring:

Wij hebben prima ervaring met Oefentherapie Praktijk Zaanstad!

Gemiddelde: 8.5
Wachttijd: 8.5
Accomodatie: 8.5
Behandeling: 8.5

Schrijf u in voor de nieuwsflits!