Praktijk voor Oefentherapie Cesar Weert oefentherapeut

Maaseikerweg 45
6005AA, Weert
0495541700


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk voor Oefentherapie Cesar Weert

Praktijk oefentherapie Cesar  Weert bestaat sinds 1984 en is gevestigd op de Maaseikerweg 45 in Weert . Er zijn 6 therapeuten werkzaam.                                                                                                                        De praktijk geeft Individuele oefentherapie, Cesar-gym groepslessen,  Zwangerschapsbegeleiding " Zwanger Compleet "  Werkplekadvies, medical taping. Er is geen verwijsbrief van huisarts of specialist nodig. Verder heeft de praktijk een dependance in Stramproy.

Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode. Gericht op behandeling en voorkoming van klachten t.g.v. een onjuist houdings- en bewegingspatroon al dan niet veroorzaakt door
ziekte. Mensen bewegen de hele dag. Iedereen doet dit op zijn eigen manier. Grotendeels onbewust. Iedereen ontwikkelt zo zijn eigen houdings- en bewegingsgewoontes.Meestal de gemakkelijkste manier om te bewegen, maar… Niet al die gewoontes  zijn goed voor het lichaam. Op een goede manier bewegen betekent dat spieren op de juiste manier samenwerken en gewrichten niet worden overbelast.

De praktijk streeft er naar houding en bewegingszorg op maat te leveren.
Praktijk is goed bereikbaar, zowel met de fiets, auto, lopend en met de bus.  Er is een mogelijkheid om achter het gebouw te parkeren.

Route naar Praktijk voor Oefentherapie Cesar Weert

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk voor Oefentherapie Cesar Weert

Captcha

Openingstijden

  • Maandag08:30 uur - 19:00 uur
  • Dinsdag08:30 uur - 19:00 uur
  • Woensdag08:30 uur - 19:00 uur
  • Donderdag08:30 uur - 19:00 uur
  • Vrijdag08:30 uur - 18:00 uur
  • Zaterdag09:00 uur - 12:00 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!