Praktijk voor Oefentherapie Cesar oefentherapeut

Verlengde van Beresteijnstraat 5
9641AC, Veendam
0598618467


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk voor Oefentherapie Cesar

De praktijk is sinds 1993 op dit adres gevestigd. Er werken 2 oefentherapeuten, te weten: Mieke Boonstra en Annet Valster.

We zijn gespecialiseerd in het behandelen van lage rug- en bekkenklachten, ook in de zwangerschap, nek/schouder- en hoofdpijnklachten, spanningsklachten, arbeidsgerelateerde klachten, incontinentie en chonische pijn. We zijn aangesloten bij het netwerk Chronische Pijn en werken volgens het protocol. Zie voor meer informatie de website: www.netwerkchronischepijn.nl

Op dinsdagavond van 20.15 - 21.15 uur en vrijdagmorgen van 9.00 - 10.00 geeft Mieke groepslessen Cesargym op de sportschool Oxygym. Deze lessen ziijn speciaal bedoeld voor vrouwen die hun conditie en spierkracht willen verbeteren onder deskundige leiding.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.cesartherapieveendam.nl

 

 

 

 


 


Patiënten bewust maken van hun houding- en bewegingsgedrag door middel van oefeningen, die toepasbaar zijn zowel thuis als op het werk.

Samen met de patiënt zoeken naar oplossingen om klachten op te heffen en/of te voorkomen.


De praktijk is gevestigd in het centrum van Veendam. Op woensdag wordt er door Mieke in Oude Pekela gewerkt, Scheepvaartstraat 19, tel: 06-30707142.

De praktijk in Veendam is op maandag, donderdag en vrijdag geopend van 8.30 uur - 17.30. Als u echt niet overdag kunt komen, maken we in onderling overleg een afspraak in de avonduren.

Route naar Praktijk voor Oefentherapie Cesar

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk voor Oefentherapie Cesar

Captcha

Team

Mieke Boonstra-Wolthuis

Werkzaam in: Veendam Beroepsgroep: Oefentherapie Cesar BIG registratie: Onbekend

Ik ben in 1988 afgestudeerd en bijna 25 jaar als oefentherapeut Cesar in mijn eigen praktijk aan het werk. Hierdoor heb ik veel werkervaring en ik volg geregeld bij- en nascholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.


 

Annet Valster-Feijen

Werkzaam in: Veendam Beroepsgroep: Oefentherapie BIG registratie: Onbekend

Na een aantal jaren uit het vak te zijn geweest, om fulltime moeder te zijn, ben ik weer begonnen met werken als oefentherapeut Cesar iin diverse praktijken. Op vrijdag werk ik in Veendam.

Openingstijden

  • Maandag08:30 uur - 17:15 uur
  • DinsdagGesloten
  • Woensdag09:00 uur - 17:00 uur
  • Donderdag08:30 uur - 17:15 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 17:15 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!