Maatschap Oefentherapie Rotterdam oefentherapeut

Slaghekstraat 251F
3074LJ, Rotterdam
0104843338


Onjuiste gegevens?

Over Maatschap Oefentherapie Rotterdam

Maatschap Oefentherapie Rotterdam is al ruim 25 jaar een vertrouwd adres voor oefentherapie binnen Rotterdam Zuid.

Alle therapeuten binnen de maatschap hebben zich naast de algemene oefentherapie op een of meerdere gebieden gespecialiseerd. U kunt bij ons terecht voor kinderoefentherapie (0-18 jaar), sensorische integratie therapie, psychosomatische oefentherapie en bekkenoefentherapie.


Maatschap Oefentherapie Rotterdam levert kwalitatief hoogwaardige zorg. Alle therapeuten staan dan ook geregistreerd in de kwaliteitsregisters van zowel de algemene oefentherapie als de specialisaties waarvoor zij zijn opgeleid.

Als maatschap bieden we hoogwaardige zorg op maat met een laagdrempelig karakter. Uw therapeut is op de hoogte van de laatste inzichten en ontwikkelingen op gebied van onderzoek en behandeling. In de mooie behandelruimtes binnen een gloednieuw gezondheidscentrum staan persoonlijke aandacht en korte communicatielijnen centraal. 

Maatschap Oefentherapie Rotterdam is gelegen nabij metrostation Maashaven en tramlijn 2. Bovendien is er zeer ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Route naar Maatschap Oefentherapie Rotterdam

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Maatschap Oefentherapie Rotterdam

Captcha

Team

Paula Sekeris

foto Paula Sekeris Werkzaam in: Rotterdam Beroepsgroep: Oefentherapie en Kinderoefentherapie BIG registratie: Onbekend


Paula werkt sinds 1999 binnen Maatschap Oefentherapie Rotterdam. In eerste instantie behandelde zij zowel volwassenen als kinderen. Omdat het werken met kinderen haar grote passie is, volgde zij eerst diverse cursussen waarna zij zich vervolgens specialiseerde tot kinderoefentherapeut. Sinds de afronding van de post-HBO opleiding Kinderoefentherapie en de opleiding tot sensorisch integratietherapeut heeft zij zich volledig toegelegd op het onderzoeken en behandelen van kinderen. De kinderen die zij behandelt variëren in leeftijd van enkele maanden oud tot 18 jaar met een grote diversiteit aan klachten rondom bewegen. Daarnaast heeft zij eveneens jarenlange ervaring in bijkomende problematiek als ADHD, NLD, PDD-NOS, Autisme en gedragsproblemen.

Sanne Versluijs

Werkzaam in: Rotterdam Beroepsgroep: Oefentherapie en Kinderoefentherapie BIG registratie: Onbekend


Sanne heeft in 1992 haar studie Oefentherapie Cesar afgerond en werkte vervolgens als algemeen oefentherapeut met volwassenen en kinderen in een particuliere praktijk. De interesse voor het werken met kinderen werd al tijdens haar stage van de opleiding aangewakkerd. Na een aanvullende opleiding ronde ze in 2005 de Post-HBO opleiding Kinderoefentherapie af en werd hiermee geregistreerd Kinderoefentherapeut. Vanaf het moment dat Sanne in 2007 binnen Maatschap Oefentherapie Rotterdam ging werken, legde zij zich volledig toe op het behandelen van kinderen met allerhande problematiek.

Barbara Versluijs

Werkzaam in: Rotterdam Beroepsgroep: Oefentherapie en Psychosomatische Oefentherapie BIG registratie: Onbekend


Barbara werkt sinds 1996 binnen Maatschap Oefentherapie Rotterdam en heeft zich de afgelopen jaren verder geschoold in bekken(bodem-)problematiek. Zij behandelt met name vrouwen rond de zwangerschap en mannen en vrouwen met incontinentieproblemen. Daarnaast heeft zij in 2011 de opleiding tot psychosomatisch oefentherapeut afgerond.

Openingstijden

  • Maandag09:00 uur - 17:00 uur
  • Dinsdag07:30 uur - 17:30 uur
  • Woensdag09:00 uur - 17:00 uur
  • Donderdag07:30 uur - 19:00 uur
  • Vrijdag07:30 uur - 17:30 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!