Praktijk voor Oefentherapie Cesar Feldenkrais, Beelaerts oefentherapeut

Zandingsweg 19a
6731BJ, Otterlo
0318591977


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk voor Oefentherapie Cesar Feldenkrais, Beelaerts

In 1988 is de praktijk opgericht en In 1993 heb ik hem overgenomen. Sinds 21 jaar ben ik in Otterlo werkzaam! En het bevalt erg goed. Er is een goed contact met de huisartsen uit Otterlo, Harskamp en Wekerom, met persoonlijk overleg over de patiënten als zij dat goed vinden. Verder zijn er korte lijnen met fysiotherapeuten in de buurt, een osteopaat en de POH-GGZ van Otterlo en Wekerom. Verder ben ik geregistreerd bij SKP (stichting Kwaliteitsregister Paramedici), ik ben lid van onze beroepsvereniging VvOCM (Vereniging van Oefentherapeuten Cesar/Mensedieck) en ook van de NFV (Nederlandse Feldenkraisvereniging)

Ik merk dat mensen het fijn vinden als ze weer lekker in hun vel zitten. Zowel letterlijk als figuurlijk. Daarom geef ik graag advies,tips, preventie en natuurlijk.... oefeningen bij houdingsafwijkingen, bewegingsbeperkingen, participatieproblemen en/of pijnklachten. Graag zoek ik met mensen uit wat ze beter of anders kunnen doen met hun manier van bewegen of met hun houding. Hun stereotype manier van bewegen heeft mogelijk klachten veroorzaakt. Het is fijn als je je eigen bewegingsgedrag eens onder de loep neemt samen met iemand die er verstand van heeft. Zelfredzaamheid is van groot belang en dat is waar ik graag bij help. De gedachten en emoties zijn integraal onderdeel van ons mens zijn en daarom heb ik ook hier oog voor. En als je dat combineert met Oefentherapie heb je in eens Psychosomatische Oefentherapie. Ik behandel mensen van allerlei leeftijden en met allerlei klachten. Het meest behandel ik mensen met angst- en paniekaanvallen, hyperventilatie, mensen met stresgerelateerde klachten, (spannings)hoofdpijn, ademhalingsklachten, rugklachten, scolioses, heupklachten, nek-schouderklachten; waaronder TOS. (thoracic outlet syndrome) 

Kortom: heb je een vraag over je klacht of wil je preventief aan de slag en wil je de mogelijkheid bezien of Oefentherapie de aangewezen oplossing biedt, bel of mail mij dan: cesarotterlo@planet.nl of 0318591977


De ruime praktijk ligt achter in de tuin van Zandingsweg 19. De praktijk is geopend op maandagochtend, maandagavond, dinsdag en donderdag. Ik kom ook bij mensen aan huis als dat noodzakelijk is. U kunt de praktijk bereiken per openbaar vervoer, bus: vanuit Arnhem, Ede, Harderwijk of Apeldoorn. En er is voldoende parkeergelegenheid in de straat als u met de auto komt. In principe heb ik met alle zorgverzekeraars een contract, dus de therapie wordt vergoed. Hoeveel behandelingen u aanvullend vergoed krijgt, dat wisselt erg per zorgverzekeraar. Kijk dan onder fysio/oefentherapie bij de vergoedingenwijzer.

Route naar Praktijk voor Oefentherapie Cesar Feldenkrais, Beelaerts

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk voor Oefentherapie Cesar Feldenkrais, Beelaerts

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!