oefentherapie Montferland oefentherapeut

Stokkumseweg 17
7041BT, Montferland
0314661015


Onjuiste gegevens?

Over oefentherapie Montferland

Welkom op de praktijk informatie pagina van oefentherapie Montferland te s-Heerenberg. Op deze pagina vindt u informatie over openingstijden, bereikbaarheid en contact informatie. Daarnaast kunt een beoordeling schrijven over deze praktijk en beoordelingen van andere bezoekers lezen. Oefentherapie is een doe-het-zelf therapie. Actieve deelname van de clint is essentieel voor het welslagen van de behandelingen. De clint moet bereid en in staat zijn om zichzelf een nieuw, gezond bewegingsgedrag aan te leren. De geleerde kennis en vaardigheden zorgen ervoor dat u zelf kunt voorkomen dat klachten terugkeren. In de praktijk werken 3 oefentherapeuten. 2 oefentherapeuten Mensendieck Dorien Peters-Ebbing en Gwenn Verweij-le Quinio en 1 oefentherapeut Cesar Riette te Geershuis. De 3 therapeuten werken allen parttime. De praktijkruimte bestaat uit 1 behandelkamer, een wachtruimte en een toilet. De ruimtes zijn gelegen op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk. De praktijk is goed bereikbaar en op het terrein en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is geopend van maandag tm vrijdag van 8.00 21.00 uur. Er wordt gewerkt op afspraak. Een behandeling duurt 35 minuten. Oefentherapie Montferland is aangesloten bij - VvOCM - artrose-netwerk - SPEC COPD samenwerkingsverband De klachten waarmee u terecht kunt bij de oefentherapeuten in onze praktijk Lage rugklachten HNP Klachten aan armen, nek en schouders CANSRSI Ademhalingsklachten hyperventilatie, COPD Bekken- en of bekkenbodemproblemen incontinentie ook tijdens en na de zwangerschap Hoofdpijn en spanningsklachten Reumatische aandoeningen artrose, reuma, osteoporose Houdingsafwijkingen zoals scoliose en kyfose oefentherapie bij kinderen Bedrijfsoefentherapie en reintegratie

Route naar oefentherapie Montferland

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan oefentherapie Montferland

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!