Oefenexpert oefentherapeut

Kruisboog 34
3994AE, Houten
0627215156


Onjuiste gegevens?

Over Oefenexpert

OefenExpert is een behandelcentrum voor Oefentherapeutische en Kinderoefentherapeutische therapie.

Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode gericht op het verminderen en voorkomen van klachten door een onjuiste houding/ bewegingsgedrag. De klachten kunnen naast een onjuiste houding veroorzaakt zijn door een aandoening of chronische ziekte. De gedachte hierachter is dat houdingen en bewegingen zich onbewust aanpassen aan klachten en dat klachten hierdoor in stand worden gehouden.

Een kinderoefentherapeut behandeld kinderen met een motorisch achterstand wanneer dit een negatieve invloed heeft op het dagelijks functioneren van een kind of wanneer een kind niet goed mee kan komen met leeftijdsgenootjes op school, tijdens buitenspelen en in zelfverzorgende activiteiten. Ook behandeld de kinderoefentherapeut kinderen met een motorische achterstand dat samen gaat met een syndroom, aandoening of een stoornis.

Kinderoefentherapie is een specialisatie vanuit de Oefentherapie Cesar. Een Kinderoefentherapeut sluit de behandeling aan bij de activiteiten die het kind moeilijk vindt. Het spelenderwijs ontwikkelen staat centraal bij OefenExpert, zo wordt er op een speelse manier een motorische ontwikkeling doorgemaakt.

Oefenexpert staat voor \\\'natuurlijk bewegen\\\' en is een moderne en kwaliteit gerichte praktijk voor al uw houding en beweging klachten. Oefenexpert is toegankelijk voor elke doelgroep, jong en oud.

Binnen de behandelingen zal in samenspraak met u tot de opgestelde doelen gewerkt\\\\ geoefend worden. Mochten doelen veranderen, wat in het dagelijks leven niet bijzonder is, zal hier flexibel mee om gegaan worden en worden de doelen aangepast. Centraal binnen Oefenexpert staat kwaliteit, samenwerking, doelgerichtheid en service.

Voor iedereen is er een mogelijkheid om houding en beweging gedrag te optimaliseren!

Heeft u een klacht omtrent uw houding of beweging, moeite met het uitvoeren van uw dagelijkse activiteit(en) of denkt u dat uw klacht geholpen kan worden door de Oefentherapeut Cesar, neemt u gerust contact op en samen zal er gekeken worden naar de oplossing.

Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer kunt u Oefenexpert gemakkelijk bereiken.

Route naar Oefenexpert

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Oefenexpert

Captcha

Team

Francis Schonfeldt

foto Francis Schonfeldt Werkzaam in: Houten Beroepsgroep: Oefentherapie BIG registratie: Onbekend

Francis is in september 2012 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht, na een vierjarige HBO opleiding.

Gedurende en na haar studie heeft zij verschillende cursussen en specialisaties eigen gemaakt, namelijk;

·  Behandelingen voor kinderen

·  Bekkenproblematiek rondom de zwangerschap

·  Oefentherapie voor obesitas patiënten en patiënten met overgewicht

·   Behandelingen voor chronisch zieken ouderen

Momenteel is Francis bezig met de officiële titel Kinderoefentherapeut te behalen door het volgen van de cursus Oefentherapie bij kinderen en aansluitend de Post HBO Kinderoefentherapie.

Ook heeft ze een Parkinson specialisatie en is in voornemens de basisscholing te volgen voor het krijgen van de titel ParkinsonNet therapeut, maar heeft momenteel nog niet deze specialistische naam. U kunt al wel terecht voor de behandelingen.


Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!