Mensendieck Haarlem Centrum oefentherapeut

Zijlweg 65 D
2013DD, Haarlem
0235321551


Onjuiste gegevens?

Over Mensendieck Haarlem Centrum

Welkom op de praktijk informatie pagina van Mensendieck Haarlem Centrum, Mensendieck Haarlem Centrum is een praktijk voor oefentherapie Mensendieck gevestigd in Haarlem. WELKE ALGMENE KLACHTEN BEHANDELEN WIJ? Pijn aan spieren en gewrichten, zoals rugklachten, nek-, en schouderklachten, heup- en knieklachten Zenuwpijnen met uitstraling in arm, hand of been Bewegingsklachten tijdens werk, sport en dagelijkse bezigheden. Slechte houding en houdingsafwijkingen bij volwassen en kinderen in de groei EN WELKE SPECIFIEKE KLACHTEN? Hernia klachten van nek of onderrug ook revalidatie en begeleiding na een operatieve ingreep Hoofdpijn, migraine en whiplash Stress, burn out en slapeloosheid Bekkenbodemproblematiek, urge- en stressincontinentie SI- en bekkenpijn tijdens enof na zwangerschap Rugklachten bij o.a. scoliose, arthrose en osteoporose Pijnklachten bij rheumatische aandoeningen en fybromyalgie RSI syndroom CANS Hyperventilatie en COPD aandoeningen van het ademhalingsapparaat Wij zijn participant van het ParkinsonNet Haarlem. U kunt bij ons terecht met een verwijzing van huisarts of specialist, maar zijn ook Direct Toegankelijk zonder verwijsbrief. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 023 5321551

Route naar Mensendieck Haarlem Centrum

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Mensendieck Haarlem Centrum

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!