Praktijk voor oefentherapie Mensendieck oefentherapeut

Elizabeth Wolffstraat 1
2806PJ, Gouda
0182528388


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk voor oefentherapie Mensendieck

De Praktijk voor oefentherapie Mensendieck is sinds november 1992 in Gouda gevestigd. Wij zijn gestart op de Peperstraat 77 en na bijna 10 jaar zijn wij verhuisd naar de Nieuwehaven 221A. Momenteel zijn wij sinds augustus 2010 gevestigd in het multidisciplinaire pand 'De Goudse Praktijk' op de Elizabeth Wolffstraat 1 in de Kadebuurt. De praktijk is opgestart door Yolanda Tromp en Laurine Windhorst, sinds 1999 is Maaike Kuipers ook werkzaam in de praktijk.

 De Goudse Praktijk Klik hiernaast als u meer informatie wilt over De Goudse Praktijk.


De oefentherapie Mensendieck richt zich op bewustwording van uw houdings- en bewegingspatronen in het dagelijks leven. Met de oefentherapeut als coach leert u uw lichamelijke klachten op een actieve manier aan te pakken en onder controle te houden. Een belangrijk onderdeel binnen de behandeling is de aandacht voor adempatroon en ontspanning.

Voor meer informatie over oefentherapie, klik hier: VvOCM


De Praktijk is goed bereikbaar en heeft 11 gratis parkeerplekken op het terrein. Tevens zijn er kort-betaald parkeerplekken aan de Noothoven van Goorstraat tussen het voetbalveld en het spoor. In de straten rondom De Goudse Praktijk is parkeren alleen toegestaan voor vergunninghouders sector ll (tussen 9.00 uur en 18.00 uur en op koop(donderdag)avond tot 21.00 uur).

Vanaf treinstation Gouda Centraal is het ongeveer 10 minuten lopen.

Route naar Praktijk voor oefentherapie Mensendieck

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk voor oefentherapie Mensendieck

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!