Praktijk voor Houding & Beweging oefentherapeut

Joseph Ledelstraat 84
2584KM, Den Haag
0297769196


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk voor Houding & Beweging


De praktijk bestaat 12 jaar. Er zijn twee Oefentheraeuten Cesar: Cokkie van Santen heeft ruim 30 jaar ervaring op vele terreinen van de Oefentherapie en de organisatie ervan; Marike de Vries is  Kinderoefentherapeut i.o., zij ziet veel kinderen tussen de nul en achttien jaar. Cokkie is sinds 2008 actief binnen het ParkinsonNet en heeft inmiddels meer dan 70 Partkinsonpatiënten in haar bestand. Zij heeft daardoor een enorme expertise. Zij beidt hen individuele begeleiding, groepstraining, NordicWalking en het educatie-programma PEPP. Verder is in de loop van de jaren de praktijk bekend geworden om de lessen \'fit door goed bewegen\' die dagelijks gegeven worden. In deze praktijk kunt u rekenen op betrokken therapeuten die alle aandacht hebben voor uw probleem, dit samen met u verhelderen, duidelijk maken en oplossen.

U leert allerlei oefeningen. U oefent de bewegingen die u in uw dagelijks leven nodig hebt; bij uw werk, bij het huishouden en de verzorging van uw kinderen , in uw hobbies en bij het sporten etc. Ook leren ontspannen is van groot belang. Alles kunt u thuis doen en gebruiken.


De patiënt/cliënt staat centraal. De hulpvraag is uitgangspunt voor de behandeling/begeleiding. Door samen met de patiënt het probleem aandachtig te bespreken en te bekijken zal duidelijk worden waar de mogelijkheden voor de oplossing liggen. De patiënt wordt zich bewust van zijn lichaam en het bewegend functioneren, leert welke keuzes hij steeds weer kan maken en ontwikkelt  zich tot een mens die zijn beweegprobleem begrijpt en kan hanteren. Daardoor kan de patiënt zelfstandig functioneren en zich gezonder en fitter voelen.

U leert allerlei oefeningen. U oefent de bewegingen die u in uw dagelijks leven nodig hebt; bij uw werk, bij het huishouden en de verzorging van uw kinderen , in uw hobbies en bij het sporten etc. Ook leren ontspannen is van groot belang. Alles kunt u thuis doen en gebruiken.


De praktijk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 20.00 uur.
Er is voldoende parkeergelegenheid.
Randstadrail 3 en tram 11 stoppen dichtbij: halte Elandstraat en Weimarstraat

Route naar Praktijk voor Houding & Beweging

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk voor Houding & Beweging

Captcha

Team

Cokkie van Santen

foto Cokkie van Santen Werkzaam in: Den Haag Beroepsgroep: Oefentherapie Cesar BIG registratie: Onbekend


Cokkie van Santen (1958)

 • Oefentherapeut Cesar sinds 1980
 • Specialisatie: door diverse bij- en nascholingen veel kennis en vaardigheden opgedaan mn over: bekkenklachten, incontinentie, KANS/RSI (klachten arm, nek,schouder) , osteoporose en Parkinson
 • Werkzaam binnen het ParkinsonNet, samen met neurologen, fysio- en ergotherapeuten en logopedisten
 • De cursus ‘fit, door goed bewegen’ is door haar ontwikkeld en ze geeft deze lessen met veel enthousiasme en plezier
 • NordicWalking-instructeur: de lessen hebben een plusje door de kennis en ervaring die zij als oefentherapeut heeft en toepast
 • Tevens actief in het geven van lessen ‘tillen tot je groen ziet’ aan de helpsters van de Thuiszorg en  lessen ‘sterk in je werk’ bij de plantsoenendienst Omnigroen; en voor de kantoorwerkplek: 'hoe zit 't eigenlijk?'
 • actief in adviesorgaan van Lijn 1 Haaglanden
  Stichting Lijn 1 Haaglanden“.

Marike de Vries

foto Marike de Vries Werkzaam in: Den Haag Beroepsgroep: Oefentherapie Cesar BIG registratie: Onbekend


Marike de Vries (1991)

 • .Oefentherapeut Cesar sinds 2012.
 • .Kinderoefentherapeut in opleiding. Onder supervisie onderzoekt en behandelt zij kinderen (0-18 jaar) met problemen in hun motorische ontwikkeling. De bevindingen worden verwerkt in een rapport.
 • .Actief bij de reddingsbrigade en zweminstructeur.
 • Openingstijden

  • Maandag08:00 uur - 18:00 uur
  • Dinsdag08:00 uur - 21:00 uur
  • Woensdag08:00 uur - 18:00 uur
  • Donderdag08:00 uur - 18:00 uur
  • Vrijdag08:00 uur - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

  Zijn de gegevens onjuist?
  Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

  Schrijf u in voor de nieuwsflits!