Praktijk voor oefentherapie oefentherapeut

Plevierplein 1
7711LD, Dalfsen
0643092700


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk voor oefentherapie

Welkom op de praktijk informatie pagina van Praktijk voor oefentherapie van Patricia Stroeve Praktijk voor oefentherapie is een oefentherapie praktijk gevestigd in Nieuwleusen,Balkbrug en Zuidwolde dr. Op deze pagina vindt u informatie over openingstijden, bereikbaarheid en contact informatie. Daarnaast kunt een beoordeling schrijven over deze praktijk en beoordelingen van andere bezoekers lezen. kijk voor meer info op www.cesartherapiestroeve.nl of mail naar inf0cesartherapiestroeve.nl

Route naar Praktijk voor oefentherapie

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk voor oefentherapie

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!