Oefentherapie Langedijk oefentherapeut

Bijlestaal 52
1721PW, Broek op Langedijk
0226712050


Onjuiste gegevens?

Over Oefentherapie Langedijk

De praktijk is in 1994 gevestigd en heeft een schat aan ervaring in het behandelen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en spanningsgerelateerde klachten. De praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van rug-, bekken-, nek-schouderklachten en hoofdpijn. Daarnaast hebben wij veel affiniteit met spannings- en ademklachten. Zowel Simone Laan als Anne-Marie Tangelder staan ingeschreven in het kwaliteitsregister.

De visie van de praktijk is dat het voor iedereen mogelijk kan zijn om zelf iets aan lichamelijke klachten te doen. Wij begeleiden daar iemand bij en houden daarbij rekening met het dagelijks leven van de patient. Onze visie is dat zorg laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk moet zijn met als doel dat iemand weer goed kan functioneren in werk, thuis en hobby/sportsituatie. 

De praktijk is altijd te bereiken via mail en antwoordapparaat. Op de dagen dat wij aanwezig zijn (maandag en dinsdag, donderdag en vrijdag) treft u ons persoonlijk. Daarnaast is er een avond openingsstelling van de praktijk. 


Route naar Oefentherapie Langedijk

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Oefentherapie Langedijk

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!