Cesar Lingewaard oefentherapeut

van Nispenlaan 2
6681CZ, Bemmel
0619616066


Onjuiste gegevens?

Over Cesar Lingewaard

Cesar Lingewaard is opgericht in 2012, gevestigd in Sportcentrum Laco Lingewaard in Bemmel. Cesar Lingewaard maakt deel uit van Gezondheidscentrum Lingewaard, en werkt derhalve multidisciplinair samen met fysiotherapie, diëtiek, en ergotherapie.

Cesar Lingewaard gaat uit van het principe dat iedereen recht heeft op kwalitatief goede en persoonlijke zorg. Het is belangrijk om samen met de patiënt het behandelplan en -doel op te stellen en na te streven, zodat er samen op zoek kan worden gegaan naar passende mogelijkheden en oplossingen. Goede zorg is geen koopwaar, het is een recht.

De praktijk is goed bereikbaard per auto, fiets, te voet of openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid. Bushalte "de Essenpas" (lijn 33 Arnhem-Nijmegen) ligt slechts op 100 meter van de praktijk.

U kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of via de website.

Route naar Cesar Lingewaard

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Cesar Lingewaard

Captcha

Team

Christy Ratering

Werkzaam in: Bemmel Beroepsgroep: Oefentherapie Cesar BIG registratie: Onbekend

Mijn naam is Christy Ratering, oefentherapeut Cesar. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de vierjarige HBO-opleiding oefentherapie Cesar te Utrecht. Naast deze opleiding heb ik de cursus Zwemtrainer Elementair Zwemmen niveau 3 gevolgd. Verder woon ik regelmatig bij- en nascholingen bij om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Na mijn opleiding werd ik door Gezondheidscentrum Lingewaard gevraagd om me bij hen aan te sluiten met een eigen praktijk. Op dit voorstel ben ik in gegaan en zo werd Cesar Lingewaard een feit. 

Openingstijden

  • Maandag10:00 uur - 17:00 uur
  • Dinsdag09:00 uur - 17:00 uur
  • WoensdagGesloten
  • Donderdag09:00 uur - 21:00 uur
  • VrijdagGesloten
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!