Oefentherapie IN DE PRAKTIJK oefentherapeut

IJburglaan 903
1087EN, Amsterdam
0616963225


Onjuiste gegevens?

Over Oefentherapie IN DE PRAKTIJK

In 2010 ging de deuren open van de praktijk aan de IJburglaan 903. Er starten meteen een heleboel therapeuten waaronder Rosa Jongsma. Zij is Oefentherapeut Mensendieck sinds 2003 en Kinderoefentherapeut sinds 2009.

De praktijk voor Oefentherapie helpt mensen bewust te worden van hun gewoontes en gedrag en door middel van oefentherapie deze gewoontes te veranderen in gezond bewegen en gezond omgaan met het lichaam.

Daarnaast wordt er voor kinderen tussen de 3 en 16 jaar ook kinderoefentherapie gegeven om de kinderen op een spelende wijze te leren dat bewegen leuk is en ook dat als iets moeilijk is je plezier kunt hebben in bewegen.

Oefentherapie Mensendieck is een individuele therapie die erop gericht is u te laten begrijpen waar uw klachten vandaan komen, waarbij vooral gelet wordt op lichaamshouding en beweging.  De oefentherapeut adviseert en is bewegingscoach bij uitstek.  De therapeut kijkt hoe u verkeerde gewoontes kunt veranderen met behulp van spier-, houdings- en ademhalingsoefeningen. Het gehele lichaam wordt hierbij betrokken. De oefeningen worden op een mat voor de spiegel uitgevoerd, zodat u de spierspanning en gewrichtsbewegingen kunt zien.

De praktijk is bereikbaar met tram 26 vanaf Amsterdam centraal, halte Vennepluimstraat bij het winkelcentrum uitstappen en een 5 minuten lopen.

Met de auto is de praktijk ook uitstekend bereikbaar via de IJburglaan, betaald parkeren voor de deur.

Route naar Oefentherapie IN DE PRAKTIJK

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Oefentherapie IN DE PRAKTIJK

Captcha

Team

M.R.F. Jongsma

Werkzaam in: Amsterdam Beroepsgroep: Oefentherapie BIG registratie: Onbekend

Vacatures

Zwangerschapswaarneming

Plaats: Amsterdam Beschikbaar: Per direct Ervaring: 2 - 3 jaar
Vanaf 1 september 2013 ben ik op zoek naar een kinderoefentherapeut (in opleiding) om mijn praktijk waar te nemen gedurende 4 maanden. Het is een leuke groepspraktijk in IJburg, er worden voornamelijk kinderen behandeld en er is werk voor 3 a 4 dagen in de week. Mail me als je interesse hebt!

Openingstijden

  • Maandag09:00 uur - 17:30 uur
  • DinsdagGesloten
  • Woensdag09:00 uur - 17:30 uur
  • Donderdag09:00 uur - 21:00 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!