Cesartherapie Kapel oefentherapeut

President Kennedylaan 28-32
2403DP, Alphen aan den Rijn
0651553449


Onjuiste gegevens?

Over Cesartherapie Kapel

Cesartherapie Kapel is een praktijk voor Kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar. De praktijk heeft een hoofdlokatie in Alphen aan den Rijn waar zowel oefentherapie als kinderoefentherapie wordt gegegeven. De overige lokaties zijn in Rotterdam op Cluster-IV school De Piloot, hier wordt enkel kinderoefentherapie aangeboden voor de kinderen van deze school. Cesartherapie Kapel beschikt over verschillende disciplines en kan daarmee zowel jong als oud helpen. Cesartherapie Kapel kan door haar specialistische kennis van groot belang zijn voor een snel herstel.

Een oefentherapeut Cesar maakt u bewust van uw houding en de manier waarop u beweegt. Onze therapeut bekijkt dit in relatie met uw klachten. Ook geeft zij inzicht in de reactie van het lichaam op pijn, (over)belasting en spanningen. Het gaat erom zelf de oorzaak van klachten te leren herkennen en begrijpen. Op deze manier leert u om adequater om te gaan met de klachten, zodat deze verminderen en/of verdwijnen. Aangezien er geen houding of manier van bewegen is die voor iedereen geldt is de behandeling van een oefentherapeut daarom altijd maatwerk en toegespitst op de specifieke klacht(en) van een individuele cliënt.Bij klachten kunt u denken aan aspecifieke lage rugklachten, nekschouderklachten, scoliose, COPD, motorische ontwikkelingsstoornissen, loopstoornissen. Het coachen heeft ten doel dat het geleerde automatisch in het dagelijkse bewegen van de client kan worden toegepast

Cesartherapie Kapel is in aug 2016 verhuist naar de President Kennedylaan 28-32. In het half ronde gebouw op de hoek van de Pr. Kennedylaan en de Bruinslotsingel zijn wij gevestigd. Er zijn voldoende/gratis parkeermogelijkheden naast en achter de praktijk.

Route naar Cesartherapie Kapel

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Cesartherapie Kapel

Captcha

Specialisaties

Wij beschikken over de volgende specialisaties:

Kinder
Arbeids / Bedrijfs

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van de volgende aandoeningen/klachten:

Nekklachten
Rugklachten
Schouderklachten
Armklachten
Neurologische klachten
Reumatische klachten
Arbeidsgerelateerde klachten
Chronische pijnklachten

Team

Jacqueline Kapel

foto Jacqueline Kapel Werkzaam in: Alphen aan den Rijn Beroepsgroep: Kinderoefentherapeut BIG registratie: Onbekend

Jacqueline Kapel is in 2007 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. In 2010 heeft zij de post HBO opleiding kinderoefentherapie afgerond, waardoor zij nu kinderoefentherapeut is. Jacqueline is gespecialiseerd in kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand, denkend aan kinderen die moeite hebben met klimmen en klauteren, springen, ballen, schrijven, etc. Naast de particuliere praktijk in Alphen aan de rijn, werkt zij ook op een SBO school, cluster IV in Rotterdam. In 2011 heeft zij zich gespecialiseerd in sensomotorische integratietherapie.
Problemen met de sensomotorische integratie ontstaan door stoornissen in de verwerking van die zintuigprikkels. Dit doet zich vooral voor met de informatie die de verschillende vormen van het voelen oplevert. We voelen dan ons lichaam en onze bewegingen onvoldoende. Daardoor gaan veel activiteiten fout, gebeuren langzaam of gebeuren niet logisch. We zien dat bijvoorbeeld bij kinderen die minder goed opletten bij de dingen die ze doen. Soms worden zulke kinderen extra druk of juist stil, angstig, teruggetrokken of dromerig. Jacqueline is onder schooltijden werkzaam in rotterdam, 5 dagen in de week. En in Alphen werkt zij na school, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.00u en op woensdagmiddag vanaf 13.00u.

Sandra van de Pol

foto Sandra van de Pol Werkzaam in: Alphen aan den Rijn Beroepsgroep: Oefentherapeut Cesar BIG registratie: Onbekend

Sandra is in 2011 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Sinds juni 2012 werkt zij met veel plezier bij Cesartherapie Kapel op de locatie in Alphen aan den Rijn. Binnen deze oefentherapiepraktijk behandelt zij de volwassen met uiteenlopende lichamelijke klachten. Ook is Sandra werkzaam in een fysiotherapiepraktijk in Utrecht. Hier werkt zij als oefentherapeut Cesar nauw samen met de fysiotherapeuten.

Maaike Schotanus

foto Maaike Schotanus Werkzaam in: Alphen aan den Rijn Beroepsgroep: Kinderoefentherapeut BIG registratie: Onbekend

Maaike Schotanus studeerde in 2006 af als oefentherapeute Cesar aan de Utrechtse Hogeschoolte Utrecht. In 2007 heeft zij de verdiepingscursus Kinderoefentherapie afgerond en in 2009 is zij afgestudeerd als Kinderoefentherapeute. Deze opleiding is zij gaan doen door haar grote affiniteit met het werken met kinderen. In februari 2007 heeft zij de Praktijk voor Oefentherapie Cesar in Den Hoorn overgenomen. In 2011 is Maaike bij Cesartherapie Kapel komen werken op de Cluster-IV school in Rotterdam. Zij werkt hier op dinsdag en vrijdag.

Openingstijden

  • Maandag15:00 uur - 19:00 uur
  • Dinsdag08:00 uur - 19:00 uur
  • Woensdag14:00 uur - 18:00 uur
  • Donderdag08:00 uur - 19:00 uur
  • Vrijdag15:00 uur - 19:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!