Praktijk Blessed Be natuurgeneeskundige

Graafseweg 274
6532ZV, Nijmegen
0626196249


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk Blessed Be

Pepine van den Berg geeft al enkele jaren, dagelijks, met veel zorg uitgevoerde lichaamsgerichte behandelingen. Zij behandelt met name hooggevoelige mensen, die voelen dat ze zijn vastgelopen in hun gezondheid, werk, studie of relatie.


De naam Blessed Be verklapt al iets over mijn visie. Ik begroet in ieder de mens die hij of zij diep van binnen is. Vaak is deze prachtige kern versluierd door allerlei problemen en spanningen. Door de behandelingen en begeleiding hoop ik iets van deze spanning op te heffen, zodat je je weer energieker voelt en de energie en visie hebt om de dingen in je leven gericht aan te pakken.

Welkom op de praktijk informatie pagina van Praktijk Blessed Be, Praktijk Blessed Be is een natuurgeneeskundige praktijk gevestigd in Nijmegen. Op deze pagina vindt u informatie over openingstijden, bereikbaarheid en contact informatie. Daarnaast kunt een beoordeling schrijven over deze praktijk en beoordelingen van andere bezoekers lezen.

De praktijk is dagelijks geopend van 9:00 uur tot 15:00 uur en er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het Augustinusklooster waarin mijn praktijk is gevestigd.

Voor meer informatie bezoek: www.blessedbe.nl

Route naar Praktijk Blessed Be

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk Blessed Be

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!