Rehmed Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Gewichtsbeheersing natuurgeneeskundige

Posthoorn 2
2907SH, Capelle aan den IJssel
0104584591


Onjuiste gegevens?

Over Rehmed Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Gewichtsbeheersing

WELKOM OP DEZE INFORMATIEPAGINA! Mensen helpen bij de verbetering van de kwaliteit van hun leven is de belangrijkste doelstelling van mijn werk. Hiervoor beoefen ik diverse behandelmethoden. De combinatie maakt het mogelijk om het hele vlak van emotionele, psychische en lichamelijke klachten aandacht te geven. Ieder mens is uniek en heeft ook een unieke begeleiding nodig. Als u voor het eerst komt, wordt u uitgenodigd voor een orienterend intakegesprek. Dit is om kennis met elkaar te maken en uw hulpvraag te bespreken. Uw medische voorgeschiedenis komt aan de orde, of u onder behandeling bent van een arts of specialist. Aan de hand van uw klachten wordt een behandelplan opgesteld.Om een betere indruk te krijgen wat mijn werk voor anderen heeft betekend, nodig ik u uit om de ervaringenpagina op de website te raadplegen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.

Route naar Rehmed Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Gewichtsbeheersing

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Rehmed Praktijk voor Natuurgeneeswijzen en Gewichtsbeheersing

Captcha

Team

Kerstin Willems

foto Kerstin Willems Werkzaam in: Capelle aan den IJssel Beroepsgroep: natuurgeneeskundig therapeut orthomoleculair gewichtsconsulent en energetisch therapeut BIG registratie: Onbekend
Ik werk met toewijding en persoonlijke aandacht vanaf het eerste moment dat iemand de praktijk binnen stapt.

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!