Dental 4 ALL mondhygienist

Pastoor Onderwaterhof 5
3151GT, Hoek van Holland
0174352083


Onjuiste gegevens?

Over Dental 4 ALL

Wist u dat de mondgezondheid van grote invloed is op de algehele gezondheid? Steeds meer tandartsen en zorgverleners, kiezen op basis van hun kennis en ervaring voor een mondhygiënist en onze dienstverlening. Servicegerichtheid en persoonlijke benadering door uitsluitend gediplomeerde mondhygiënisten is bij ons vanzelfsprekend. Dental4All streeft naar optimale transparantie jegens haar patiënten door mondelinge en schriftelijke informatie te verstrekken zodat u een optimale zorgverlening krijgt.

Iedereen is uniek! U dus ook en zo wordt u ook behandeld. U merkt dat aan onze maatwerk behandelingen en de aandacht voor uw persoonlijke situatie en wensen. Verberg je mooie lach niet meer en LAAT JE TANDEN ZIEN!!!

De paktijk is toegankelijk voor minder valide- en/of rolstoelafhankelijke patiënten. De praktijk van Dental4All te Hoek van Holland bevindt zich op begane grond. De entree en behandelkamers zijn gelijkvloers en heel makkelijk te bereiken vanaf de gratis parkeerplaats voor de praktijk. Bereikbaarheid Per Auto (gratis parkeren voor de praktijk) Wij bevinden ons in het hart van het gezellige Hoek van Holland, naast plein en Albert Heijn. 11 minuten vanaf Westerlee knooppunt A20 30 minuten vanaf Rotterdam-centrum 14 minuten vanaf Naaldwijk 10 minuten vanaf ’s-Gravenzande 12 minuten vanaf Maasdijk 23 minuten vanaf Vlaardingen Openbaar vervoer Dental4All is gemakkelijk te bereiken per bus en binnenkort ook met metro “Hoekse Lijn”. De bus- en metrohalte zijn op 4 minuten loopafstand. Klik hier voor een routeplanner per openbaar vervoer.

Route naar Dental 4 ALL

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Dental 4 ALL

Captcha

Openingstijden

  • Maandag08:00 uur - 17:00 uur
  • Dinsdag12:00 uur - 21:00 uur
  • Woensdag08:00 uur - 17:00 uur
  • Donderdag08:00 uur - 17:00 uur
  • Vrijdag08:00 uur - 17:00 uur
  • Zaterdag08:30 uur - 13:00 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!