UNCLOSURE Praktijk voor natuurgeneeskundige therapie masseur

Weidebloemenlaan 54
3448HG, Woerden
0612928255


Onjuiste gegevens?

Over UNCLOSURE Praktijk voor natuurgeneeskundige therapie

Praktijk voor -Holistische Massagetherapie -Edelsteentherapie -Aromatherapie -Oorkaarsen -Mindfulness

Holistisch komt van het Griekse woord ‘holos’ wat ‘geheel’ betekent. Ik zie ieder mens als uniek en een onlosmakelijk geheel van lichaam en geest. Emoties, je fysiek en energetisch lichaam, ervaringen, voeding: alles staat met elkaar in verbinding en heeft invloed op elkaar. Je lichaam is een waardevol en voelend organisme. Het laat je precies voelen hoe het met je is, wat je nodig hebt of juist niet. Vanuit deze aandachtsvolle visie werk ik. In mijn praktijk gaat het ten eerste om jou. Een basis van vertrouwen en veiligheid tijdens de behandeling vind ik erg belangrijk. Ook inzicht en bewustwording spelen een belangrijke rol omdat de oorzaak van symptomen grotendeels op onbewust niveau ligt. Holistische massagetherapie betekent een compassievolle en uitnodigende aanraking om contact te maken met je lijf en gevoel. Juist hierdoor mag wat onbewust is, bewust worden. Hiertoe nodig ik je van harte uit. Signalen en symptomen Symptomen zijn een manier van je lichaam om je aandacht te vragen voor wat jouw opmerkzaamheid nodig heeft. Signalen als spanning, pijn of knopen in je spieren worden daarom niet ‘weg’ of ‘los’ gemasseerd. Deze worden juist benut om naar je lichaam te ‘luisteren’ en de boodschap ervan te begrijpen. Immers, wanneer jijzelf iets belangrijks te vertellen hebt wil je toch ook het liefst een serieuze luisteraar. De kracht van holistische massagetherapie ligt in het voelen, erkennen en benoemen van dat wat er is. Wanneer dit ruimte en acceptatie krijgt kan je energie weer stromen en komt het zelfgenezend vermogen van je lijf weer ten diepste op gang. In dit helingsproces begeleid en ondersteun ik je.

Bel voor een afspraak. Ik vind het belangrijk voordat we een eerste afspraak maken voor een therapeutisch traject je persoonlijk gesproken te hebben. Daarom zal ik middels telefonisch contact met je af te stemmen of holistische massagetherapie bij je past, wat jouw verwachtingen zijn en wat ik voor jou kan betekenen. In sommige gevallen kan ik je adviseren om eerst contact met de huisarts of andere (paramedisch) specialist op te nemen. Wanneer we een afspraak voor holistische massagetherapie hebben gemaakt, ga je automatisch akkoord met de voorwaarden en privacybeleid zoals vermeldt op deze site. De praktijk is dinsdag t/m vrijdag geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Heb je een vraag? Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op. Wanneer ik in de praktijk werk, neem ik de telefoon niet aan. Spreek dan via een voicemailbericht je naam en telefoonnummer in. Dan zal ik je zo spoedig mogelijk terugbellen. Behandeling alleen op afspraak. Behandeling uitsluitend in de praktijk, niet op locatie. Gratis parkeren voor de deur Route per auto A12 afrit woerden aan het eind van de afrit rechtsaf 1e stoplicht links (Woerden west) bij verkeerslicht rechtdoor op de rotonde rechtdoor u gaat nu onder het spoor door bij het verkeerslicht rechtdoor op de rotonde rechtdoor 1e straat links 2e straat links uitrijden tot u nummer 54 ziet aan de linkerkant meeuwen Route per bus Lijn 3: Vanaf station Woerden Zuidzijde. Uitstappen halte Akkerwindeveld of Molenvlietbrink. Vanaf hier is het 3 Minuten lopen naar praktijk. Lijn 4: Vanaf station Woerden. Uitstappen halte Akkerwindeveld of Molenvlietbrink. Vanaf hier is het 3 minuten lopen naar de praktijk.

Route naar UNCLOSURE Praktijk voor natuurgeneeskundige therapie

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan UNCLOSURE Praktijk voor natuurgeneeskundige therapie

Captcha

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:00 uur - 18:00 uur
  • Woensdag09:00 uur - 18:00 uur
  • Donderdag09:00 uur - 18:00 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!