HJM Sportzorg. Praktijk voor sporttherapie, sportmassage masseur

Korte Parallelweg 171
3311JN, Dordrecht
0611516662


Onjuiste gegevens?

Over HJM Sportzorg. Praktijk voor sporttherapie, sportmassage

Ik ben natuurgeneeskundig sporttherapeut bij FysioHolland in Dordrecht en bij omnivereniging Fortius. Ik richt mij op sport en bewegen zowel voor jongeren als ouderen. Sporttherapie wordt toegepast bij sportletsels. De therapie is een combinatie van bindweefselmassage, triggerpointmassage, therapeutische massage, wervelkolomcorrecties en perifere gewrichtscorrecties door mobilisatie en oscillaties en oefentherapie. Ik ben gespecialiseerd in sportmassage, triggerpointtherapie, bindweefselmassageĀ en medical taping.

Mijn doel is mensen in beweging te krijgen en te houden. Als natuurgeneeskundig sporttherapeut ga ik uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Bij het behandelen van lichamelijke klachten bekijk ik of deze klachten ook mentaal en sociaal problemen geven, zodat we daar rekening mee kunnen houden tijdens de behandeling.

De praktijk is gevestigd bij FysioHolland in de sportschool bij David Lloyd op de eerste verdieping van het winkelcentrum Maasplaza. Het winkelcentrum is 10 minuten lopen vanaf het station. Op de weeskinderendijk kan men gratis parkeren (Park en Ride). Het is dan ongeveer 5 minuten lopen naar het winkelcentrum. Bij het winkelcentrum is er ook een parkeerterrein. Het eerste uur is gratis. Bij de sportschool eerst melden bij de receptie.

Route naar HJM Sportzorg. Praktijk voor sporttherapie, sportmassage

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan HJM Sportzorg. Praktijk voor sporttherapie, sportmassage

Captcha

Openingstijden

  • Maandag19:00 uur - 21:30 uur
  • Dinsdag19:00 uur - 22:00 uur
  • Woensdag12:30 uur - 22:00 uur
  • Donderdag10:00 uur - 22:00 uur
  • VrijdagGesloten
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!